Mărturie BOMBĂ a lui Gheorghe Dincă. Ce le-a spus colegilor de celulă despre rămăşiţele găsite în lizieră

Este bomba momentului. Ancheta crimelor din Caracal poate fi răsturnată după dezvăluirile lui Gheorghe Dincă. Potrivit unor surse citate de România TV, monstrul le-ar fi mărturisit colegilor de celulă că rămăşiţele trupeşti pe care le-a aruncat în liziera pădurii nu aparţin Luizei Melencu.

18 sept. 2019, 06:18
Mărturie BOMBĂ a lui Gheorghe Dincă. Ce le-a spus colegilor de celulă despre rămăşiţele găsite în lizieră

Monstrul din Caracal le-ar fi spus celor doi colegi de celulă că pe fata a căror rămăşiţe le-a aruncat în lizieră o cunosc doar el și Dumnezeu. Potrivit unor surse România TV, Gheorghe Dincă ar fi mărturisit că fata ucisă nu este Luiza. Practic, Dincă le-ar fi prezentat colegilor de celulă din Arestul Central al Capitalei o variantă diametral opusă faţă de cea relatată anchetatorilor la reconstituire.

Marţi, Dincă i-a dus pe anchetatori la liziera pădurii din Caracal unde a declarat că a abandonat oasele și cenușa Luizei. Însă, din ceea ce a povestit în celulă s-ar înțelege că rămăşiţele nu sunt ale Luizei și că ar aparține unei victime a cărei identitate o cunoaște doar el.

Gheorghe Dincă este dus astăzi în fața judecătorilor. Procurorii au cerut prelungirea mandatului de arestare preventivă. Au trecut aproape două luni de la începerea anchetei și de când Dincă a recunoscut că le-ar fi ucis pe Alexandra Măceşanu și Luiza Melencu.

Gheorghe Dincă, adus la Tribunalul Olt, pentru prelungirea mandatului de arestare preventivă