Mărturii EMOŢIONANTE. Doctorul Radu Zamfir a povestit momentul în care şi-a revăzut fiica

Medicul Radu Zamfir, unul dintre supravieţuitorii tragediei aviatice din munţii Apuseni a povestit cum a fost reîntâlnirea cu fiica lui imediat ce a ajuns acasă.

28 ian. 2014, 16:20
Mărturii EMOŢIONANTE. Doctorul Radu Zamfir a povestit momentul în care şi-a revăzut fiica

„Fiica mea a fost principalul motiv pentru care am supravieţuit. Când m-a văzut s-a bucurat. Poate nu a realizat ea totul, dar… Nici nu-mi aduc aminte unde ne-am întâlnit imediat după ce am ajuns la Bucureşti. De obicei, fetiţa mea îmi sare de gât, îmi zice tati şi mă pupă”, a spus medicul Zamfir cu emoţii în glas, potrivit spynews.ro.

Întrebat ce l-a determinat să se întoarcă atât de repede în spital, de această dată ca medic, nu ca pacient, doctorul s-a rezumat în a spune că meseria pe care o practică este una altruistă şi este nevoie de el.

„Solidaritatea umană este o resursă fără limite. Ce s-a întâmplat este regretabil. Eu am venit aici pentru că eu consider că mai am oameni de ajutat. Cu siguranţă mă voi întoarce şi în sala de operaţii în curând. În urma examinărilor asupra mea de către colegi a reieşit că sunt apt pentru a-mi desfăşura profesia mai departe şi asta este. După cum vedeţi, merg, mă mişc, vorbesc cu dumneavoastră”, a mai spus doctorul Radu Zamfir.

Două persoane au decedat şi cinci a fost rănite după ce aeronava în care se aflau, de tip BN 2, a căzut, la începutul săptămânii trecute, într-o zonă împădurită din Apuseni, în zona Vârfului Petreasa, la 1.600 de metri altitudine. Cele şapte persoane aflate la bordul aeronavei, doi membri ai echipajului şi cinci persoane din echipa medicală, se deplasau la Oradea pentru o operaţie de prelevare de organe pentru transplant.

Epava avionului şi victimele au fost descoperite de către trei săteni din Horea, judeţul Alba.

Citeşte şi:

Adrian Iovan a fost înmormântat. La funeralii au fost prezenţi peste 1.000 de oameni

AURA ION a fost înmormântată. Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum STUDENTA MOARTĂ în Apuseni

De ce s-a prăbuşit avionul. Mărturia ŞOCANTĂ a unui supravieţuitor VIDEO

ACCIDENT AVIATIC. Explicaţie INCREDIBILĂ a ministrului Radu Stroe. „STS sau SRI trebuiau să intervină” VIDEO

Tatăl studentei moarte în Apuseni: Ea mai putea fi SALVATĂ. Fata mea a fost LĂSATĂ SĂ MOARĂ

Filmul real al celui mai tragic accident! Cum a fost găsită, de fapt, studenta moartă lângă Iovan