Mărturiile femeilor care au rămas însărcinate ÎN URMA UNUI VIOL. „Fiul meu seamană cu cel care m-a violat şi asta mă înspăimânt”

Mai multe femei care au ramas insarcinate dupa ce au fost violate au facut, sub protectia anonimatului, marturisiri cutremuratoare pe o retea sociala.

17 ian. 2017, 10:25
Mărturiile femeilor care au rămas însărcinate ÎN URMA UNUI VIOL. „Fiul meu seamană cu cel care m-a violat şi asta mă înspăimânt”

Mai multe femei care au ramas insarcinate dupa ce au fost victime ale violatorilor au facut marturii emotionante pe reteaua sociala Whisper, scrie stirilekanald.ro. Multe dintre ele au ales sa faca avort, dupa ce au aflat ca au ramas insarcinate cu cei care le-au violat. Altele au ales sa pastreze copilul si se declara fericite de alegerea facuta.

Citeşte şi Atenţie mare! Acesta este cel mai nou drog care se foloseşte în cluburi pentru a viola femeile

Una dintre victime a facut o marturisire cutremuratoare. „Am fost violata cand aveam 17 ani si am ramas insarcinata. Fiul meu seamana cu violatorul si asta ma inspaimanta”.

„Am pierdut o sarcina astazi si sunt foarte fericita. Am aflat acum o saptamana ca am ramas insarcinata cu cel care m-a violat” a scris o alta femeie.

Exista si victime care au ales sa pastreze copilul si sunt bucuroase ca au ales asta. „Cand aveam 15 ani am fost violata si am ramas insarcinata. Astazi, fiica mea frumoas are 6 ani. Eu sunt logodita cu dragostea vietii mele si copilul numarul 2 este pe drum. Nu m-ai distrus” scrie o alta victima.

Citeşte şi Violatorul din Sibiu, ARESTAT pentru 30 de zile. Ce explicaţii uluitoare a dat pentru a încerca să scape basma curată

„Dupa ce am ramas insarcinata in urma unui viol, toata lumea imi spunea ca nu exista o alta optinune in afara de avort. Am pastrat-o, am crescut-o si este cel mai bun lucru care mi s-a intamplat” a scris o alta femeie.

„Aveam 14 ani cand am fost violata. Am pastrat copilul si l-am crescut. Sunt fericita ca am ramas insarcinata devreme, deoarece astazi am fost diagnosticata cu infertilitate” este o alta marturie emotionanta, scrie Daily Mail.