Mărturiile incredibile ale unui bătrân, veteran de război. Are 103 ani şi o poveste uluitoare VIDEO

Un bătrân din Mehedinţi a supravieţuit celei mai sângeroase bătălii din istoria omenirii. Are 103 ani și a luptat pe frontul de la Stalingrad apoi a parcurs pe jos peste 2.000 de km până în România. După război a devenit un dascăl iubit şi respectat.

20 ian. 2014, 09:06
Mărturiile incredibile ale unui bătrân, veteran de război. Are 103 ani şi o poveste uluitoare VIDEO

Un bătrân din Mehedinţi a împlinit vârsta de 103 ani şi este unul dintre cei mai longevivi generali în rezervă. Ajuns la peste 100 de ani, mehedinţeanul nu poate defini secretul longevităţii.

„La 103 ani, în general bine, mă supăra decorațiile de la natură. S-ar putea să mai cârpesc un an. Azi am împlinit 103 și am încălecat 104. Secretul nu se poate spune, nu că nu vreau, dar e greu de definit”, spune bătrânul, potrivit România TV.

Trecut prin necazuri şi dezastre, bătrânul spune despre el că este un supravieţuitor.

„Am scăpat de la Stalingrad, uite că sunt acum supraviețuitor. Războiul de la Stalingrad a fost câștigat de tancuri, nu oameni. Au intrat în poziție ca albinele întărâtate. Călca pe oameni, animale, tancuri, tunuri. Cel mai mare dezastru care l-am văzut în viața mea”, își amintește bătrânul.

La 103 ani, Titu Stoicheci nu vede cu ochi prea buni lumea în care trăim.

„Lumea de azi e libertină. Libertate fără margini care este un dezastru. Valoarea moralei este 0 la puterea a patra, nu cred că în secolul asta se va remedia agricultura și învățământul”, a continuat Stoicheci.

Titu Stoicheci este unul dintre cei mai longevivi generali în rezervă din România.