Mărturisirea emoţionantă făcută de Lavinia Pîrva. „Sunt mamă…”

Lavinia Pîrva nu este încă mamă, dar a declarat de multe ori că îi plac copiii. Vedeta işi doreşte însă ca lucrurile să meargă de la sine şi nu îşi face planuri.

17 oct. 2016, 12:56
Mărturisirea emoţionantă făcută de Lavinia Pîrva. „Sunt mamă…”

Lavinia Pîrva adoră copiii, deschizându-şi chiar o şcoală de muzică, unde petrece destul de mult timp alături de aceştia, scrie spynews.ro. Întrebată într-o emisune TV dacă îşi doreşte un copil, cântăreaţa a răspuns în glumă că este deja mamă, făcând referire la elevii săi.

„Sunt mamă, am atâţia copii aici”, a declarat Lavinia. Cât despre dorinţa de a avea un copil al ei, vedeta spune că lasă lucrurile să meargă de la sine. „Lucrul ăsta vine când vrea Dumnezeu, ce vrea Dumnezeu”, a spus Lavinia.

Citeşte şi Lavinia Pîrva, cerută în căsătorie de Ştefan Bănică. CÂND va fi NUNTA

Se pare că aceasta nu se grăbeşte şi momentan nu are planuri deşi prietenii o susţin şi consideră că s-ar descurca de minune. „Prietenii îmi spun că aş fi o mamă destul de bună şi responsabilă, doamne ajută”, au fost doar câteva din comentariile ei.

Despre Lavinia Pîrva

Lavinia Pîrva este cântăreaţă şi fost model. A făcut parte din trupa Spicy, iar după destrămarea trupei a urmat o carieră solo. Ştefan Bănică Jr şi Lavinia Pîrva formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Ștefan Bănică jr. este un cântăreț de muzică ușoară, rock, prezentator, moderator, personalitate remarcabilă TV, actor de film și teatru român