MĂRTURISIRI ULUITOARE. Bianca Drăguşanu este disperată: Dacă trebuie să mă fac preş pentru el o să mă fac

Bianca Drăguşanu face declaraţii emoţionante după ce zilele trecute a mers la notar cu Victor Slav pentru a depune actele de divorţ. Mai are la dispoziţie 30 de zile pentru a-şi convinge soţul că mai merită o şansă şi pentru asta roşcata declară că ar face orice.

10 feb. 2014, 16:41
MĂRTURISIRI ULUITOARE. Bianca Drăguşanu este disperată: Dacă trebuie să mă fac preş pentru el o să mă fac

„Niciun om nu merită judecat aşa cum sunt eu. A trebuit să mi se întâmple asta să mă trezesc.

Am greşit şi îmi pare rău. Îmi pare foarte rău de ce am facut. Sunt ca o nevastă disperată care nu ştie ce să facă. Aş face orice mi-ar cere… aş face orice. A fost un accident ce s-a întâmplat. În momentul de faţă orice aş spune eu nu mai reprezintă nicio valoare. Dacă trebuie să mă fac preş pentru el o să mă fac. Este bărbatul care merită.

Dacă nu voi reuşi să-i demontrez că merit o a două şansă eu o să gândesc că merită ceva mai bun. O să-mi văd de viaţa constientizând ca am pierdut ce am avut mai bun în viaţă, ştiu şi să pierd. Sunt conştientă că am dărâmat tot ce am costruit împreună. M-am gândit să-l răpesc, m-am gândit la multe. Jur cu mâna pe inimă că nu am fost într-un moment mai dificil ca ăsta. Îmi doresc să rămân soţia lui”, a declarat Bianca Drăguşanu LaMăruta.

Bianca este convinsă că Victor încă o mai iubeşte şi pentru asta spune că este dispusă să meargă până pânzele albe pentru a-i demontra că nu este totul pierdut pentru relaţia lor. 

Eu ştiu că el mă iubeşte. Dacă aş şti că de maine vrea să-şi refaca viata eu il las. El mi-a dat de intels si simt acest lucru, eu trebuie sa-i demontrez. Eu am pierdut increderea, nu iubirea lui. În toată această perioadă am plâns ca doi copii. E greu să explici în cuvinte ce am trait. Eu simt că pot să dovedesc. Victor este omul care mi-a dat valoare şi m-a făcut femeie în adevăratul sens al cuvântului„, a mai spus Bianca. 

Bianca Draguşanu şi Victor Slav au divorţat oficial, la notar. Cei doi se pot însă răzgândi în 30 de zile. Victor Slav nu a invocat adulterul, ci „neintelegeri iremediabile intre parti”. 

În momentul în care a fost întrebat dacă o mai iubeşte pe Bianca Drăguşanu, Victor Slav a reacţionat într-un fel care nu lasă loc de interpretări: „Alte întrebări. Alte întrebpri?”, a spus acesta reporterului care l-a chestionat despre starea sentimentelor pe care le are pentru fosta asistentă TV.

Citeşte şi: Victor Slav, primul interviu după divorţ: Îmi doresc un copil! VIDEO