Mărturisirile bărbatului care s-a lăsat ÎNGHIŢIT de VIU de un ŞARPE ANACONDA VIDEO

Americanul Paul Rosolie, un cunoscut naturalist, s-a lăsat înghiţit de viu de un anaconda, ca să atragă atenţia asupra habitatului periclitat al acestor şerpi din Amazon.

04 dec. 2014, 16:09
Mărturisirile bărbatului care s-a lăsat ÎNGHIŢIT de VIU de un ŞARPE ANACONDA VIDEO

Controversata cascadorie, care face parte dintr-un proiect menit să ofere mai multe informaţii despre şerpii anaconda, a fost privita cu revoltă de ecologişti care considerau că anaconda va fi rănită dacă va fi obligată să înghită o pradă mai mare ca în mod normal, potrivit Today.

Citeşte şi Un prezentator TV, înghiţit de viu de un ANACONDA. Imaginile, cu adevărat ŞOCANTE, au scârbit telespectatorii

Filmul cu acest moment inedit va fi difuzat dumincă de Discovery Channel. Exemplarul folosit de Rosolie este o femelă de peste 7,5 metri lungime, care cântăreşte aproape 200 kg. Bărbatul a fost protejat de un costum special din fibre de carbon, care îl apăra de sucurile digestive şi de strânsoarea şarpelui.

 

În acelaşi timp, costumul îi oferea şi oxigenul necesar timp de 3 ore, find dotat şi cu camere care înregistrau tot ce se petrecea în stomacul reptilei. Inedit este faptul că naturalistul spune că nu i-a fost teamă pentru viaţa lui, ci pentru sănătatea şarpelui, dar că acesta nu a avut de suferit. Pentru ca şarpele să vrea să-l mănânce, Rosolie s-a acoperit de sânge de porc. La final, naturalistul a declarat că experienţa a fost incredibilă, el simţind din plin forţa uriaşă a acestor şerpi.

Citeşte şi Un PROFESOR de MATEMATICĂ s-a luptat cu o BESTIE de CINCI METRI dintr-un râu: Ce a descoperit în STOMACUL ei