O ştie toată ţara de la TV, dar celebritatea o costă. Ies la iveală lucruri incredibile: „Se culca aproape cu oricine pentru bani”

Raluca Munte, fosta concurentă de la "Puterea dragostei", a făcut videochat. Acum, apar noi dezvăluiri despre ea.

26 iun. 2019, 10:15
O ştie toată ţara de la TV, dar celebritatea o costă. Ies la iveală lucruri incredibile: „Se culca aproape cu oricine pentru bani”

PUTEREA DRAGOSTEI. Adrian, fostul iubit al Ralucăi din casa „Puterea dragostei” a făcut un vlog în care dezvăluie ce se întâmpla, de fapt, în Istanbul și cum se comportă concurenții când nu se află în fața camerelor de filmat. Printre altele, Adrian a făcut publică o înregistrare în care Mary povestește câți bani lua Raluca de la diverși indivizi când se afla în emisiunea matrimonială. Se pare că Raluca accepta să se culce cu aceștia pentru cel puțin 100 de euro.

Citeşte şi Andreea Antonescu divorţează, după 8 ani de căsnicie

Iată ce a ieșit la iveală:

Raluca a decis să părăsească competiția matrimonială după ce Ricardo, concurentul cu care avea o relație de peste 3 luni, s-a hotărât să plece în Statele Unite pentru a lucra acolo. Așa că Raluca a spus că nu poate trăi fără el și a ieșit din casa „Puterea dragostei”. După ce au petrecut o vacanță împreună în Grecia, Raluca și Ricardo au căzut de comun acord că este mai bine să se despartă și să își vadă fiecare de vie’ile lor. Acum, Raluca s-a împăcat cu fostul iubit din Cluj, iar Ricardo se află în SUA la muncă.