Masacru inimaginabil, cinci copii şi un adult au fost omorâţi cu sânge rece. Doar mama a supravieţuit atacului

Şase persoane, dintre care cinci copii, au fost împuşcate mortal într-un incident armat produs într-o într-o casă din localitatea Muskogee, din statul american Oklahoma.

02 feb. 2021, 18:07
Masacru inimaginabil, cinci copii şi un adult au fost omorâţi cu sânge rece. Doar mama a supravieţuit atacului

Agenţii de poliţie au fost solicitaţi să intervină şi au găsit în locuinţă cinci persoane decedate, patru copii şi un bărbat. Un alt copil care era în stare critică a decedat la spitalul din orăşelul Tulsa. O femeie este în stare gravă în urma acestui masacru.

Masacrul a avut loc în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei locale 01.30 (ora 09.30, ora României), în localitatea Muskogee, situată la 72 km sud-est de Tulsa.

Citeşte şi Masacru în biserică, cel puţin 750 de creştini au fost ucişi în Etiopia

Un individ înarmat, considerat autorul atacului, a reuşit iniţial să fugă de poliţişti, dar a fost reţinut ulterior. Anchetatorii încearcă să afle motivul crimelor. Lynn Hamlin, ofițer de poliție în Muskogee, i-a descris pe tinerii uciși drept „copii mici”, dar a spus că poliția nu are încă vârstele exacte ale acestora. Ea a adăugat că autoritățile nu au încă un mobil al crimelor, dar nu crede că sunt implicați alți suspecți. „Nu credem că este vorba despre un atac întâmplător, dar pur și simplu nu avem încă detalii despre motiv sau ce s-a întâmplat cu exactitate aici”, a mai spus Hamlin, citat de AP.

Citeşte şi Masacru la orezărie, cel mai barbar atac al secolului. 110 fermieri au fost decapitaţi, printre victime sunt şi copii