Masacrul din Argeş, noi detalii înfiorătoare. Cele cinci persoane ar fi fost omorâte cu pietre. Dezvăluiri şocante făcute de medicul legist

Apar noi detalii înfiorătoare în cazul crimei din Bascov. Bărbatul în vârstă de 53 de ani şi-ar fi ucis părinţii, sora, fratele şi nepoata în vârstă de cinci ani cu pietre. Dezvăluirea a fost făcută de un celebru medic legist din Argeş.

09 aug. 2022, 21:39
Masacrul din Argeş, noi detalii înfiorătoare. Cele cinci persoane ar fi fost omorâte cu pietre. Dezvăluiri şocante făcute de medicul legist

Masacrul din Argeş, noi detalii înfiorătoare privind moartea celor cinci persoane. Dan Manu, medic șef legist al Serviciului Județean de Medicină Legală Argeș, a făcut dezvăluiri incredibile despre cima care a şocat o ţară întreagă.

Masacrul din Argeş, noi detalii înfiorătoare. Cum au fost ucise cele cinci victime de fapt

Citeşte şi Masacru într-o casă din judeţul Argeş. Un bărbat şi-a ucis părinţii, fratele, sora şi nepoţica de doar 5 ani

„S-a folosit ca modalitate de agresiune din partea autorului corpuri contondente, deci mai exact pietre de diferite dimensiuni, și obiecte tăietoare despicătoare.

Fiecare victimă este într-un loc diferit, cu excepția mamei și a fetiței. (…)Eu cred că toți cinci au fost surprinși și cred că evenimentele au avut loc spre seară târziu, până spre dimineață”, a dezvăluit medicul legist, potrivit Antena 3.

Acesta mai spune că presupusul criminal era în evidenţa unui celebru psihiatru din Piteşti.

Autopsiile celor cinci victime, printre care şi o fetiță de 5 ani, urmează să fie făcute miercuri.

Reamintim că un bărbat din judeţul Argeş este acuzat că și-a ucis părinții, fratele, sora și nepoțica de doar 5 anișori. Cel care a făcut descoperirea șocantă este chiar tatăl fetiței, care este medic la Spitalul Militar.

„Bărbatul a fost găsit într-o pădure din apropiere, din spatele casei. Nu a fost agresiv….nu a reușit sa explice prea bine. Prezenta rani superficiale, se pare ca încerca sa isi fac rău. Nu ştim dacă a vrut sau nu să se sinucidă. Nu va pot spune ce a fost in mintea lui.

Nu este vorba de plagi prin înjunghiere, este vorba de un alt corp, sunt lucruri care se vor detalia pe parcurs. Locuia in aceeași curte cu victimele de mai multi ani. Este o persoana cunoscuta cu afectiuni psihice.

Nici eu si nici colegii din Poliție nu ne-am mai confruntat in ultima perioada cu aşa ceva”, a declarat procurorul care se ocupă de crima din Argeş.

Bărbatul care şi-a ucis familia le-a mărturisit poliţiştilor că şi-a premeditat crima. Acesta şi-ar fi legat victimele înainte să le ucidă cu sânge rece.

Citeşte şi Ce spune psihologul criminalist despre masacrul din Argeş: „N-ai cum să lași un om, care e o bombă cu ceas, să umble singur”