Masca devine obligatorie şi în Braşov. Este al patrulea judeţ care impune restricţii din cauza răspândirii COVID-19

Brașovul este al patrulea judeţ, Argeș, Dâmbovița și Vâlcea, care impune purtarea măştilor în spaţii experioare aglomerate. Măsura va inta în vigoare de sâmbătă.

RomaniaTV.net
29 iul. 2020, 12:44
Masca devine obligatorie şi în Braşov. Este al patrulea judeţ care impune restricţii din cauza răspândirii COVID-19

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a decis să instituie obligativitatea purtării măștii de protecție pentru toate persoanele prezente în piețele agroalimentare, permanente sau temporare, închise sau deschise, precum și în spațiile de tipul târgurilor de animale sau de produse tradiționale, bâlciuri de pe teritoriul județului Brașov. Măsura va intra în vigoare de sâmbătă, 1 august, orele 6.00.

Citeşte şi: Vâlcea, al treilea judeţ în care masca va deveni obligatorie şi în spaţiile deschise aglomerate. Unde trebuie purtate şi mănuşi

Purtarea măştii devine obligatorie în toate spaţiile exterioare aglomerate, dar și pe arterele pietonale intens circulate.

Brașovul este al patrulea județ care impune purtarea obligatorie a măştii în spaţii exterioare după Argeș, Dâmbovița și Vâlcea.

Citeşte şi: Bilanţ coronavirus 29 iulie România. 1.182 cazuri noi de COVID în 24 de ore. 30 de pacienţi au decedat, iar 377 sunt la ATI