Mască uimitoare de păr ce redă volumul pierdut

Te confrunți cu căderea părului în ultimul timp? Atunci este timpul să apelezi la o mască pentru păr care stimulează creșterea firelor de la rădăcină. Totodată, îi va reda volumul și strălucirea pe care le-a pierdut.

RomaniaTV.net
08 dec. 2016, 12:27
Mască uimitoare de păr ce redă volumul pierdut

Cum acționează această mască?

Prin aplicarea în mod regulat a măștii pe bază de avocado, miere, ou și banană ajuți la repararea foliculilor, stimularea circulației sângelui și regenerarea de noi foliculi. De asemenea, lasă părul strălucitor și mătăsos.

Ingredientele folosite în masca de păr conțin substanțe nutritive care stimulează creșterea firelor de păr și menține sănătatea scalpului. În plus, mierea ajută la întărirea firelor de păr și menținerea hidratării.

Oul conține proteine, care stimulează elastina și colagenul în firele de păr, iar berea este bogată în minerale care-i dau strălucire, volum și îl lasă mătăsos.

Citeşte şi  Cele mai comune cauze ale căderii părului la femei

Iată care sunt pașii de care trebuie să ții cont când prepari masca de păr

Ai nevoie de:

– 1 avocado

– 1 banană

– 1 albuș de ou

– 1 lingură de miere

– o jumătate de cană de bere

Mod de preparare:

Taie pe jumătate avocado și scoate pasta, pe care o pui într-un bol. Apoi, adaugi peste conținutul avocadoului banana. Le pasezi cu o furculiță până devin omogene.

Separat, pui într-un bol de sticlă albușul de la un ou, pe care-l bați până devine spumă. Adaugi peste ea amestecul obținut dintre avocado și banană.

Adaugă peste celelalte ingrediente lingura de miere și berea. Amestecă bine până sunt încorporate, și ai ca rezultat o pastă.

Piaptănă părul înainte de aplicarea măștii. Pentru a evita ruperea firelor, separă-l în două și folosește peria.

Împarți părul în 4 sau 5 secțiuni. Începe să aplici masca începând de la rădăcini până spre vârfuri. Repeți acest proces la toate cele 4 părți.

Lași masca să acționeze o oră, ca să fie absorbite substanțele nutrivite din ingredientele folosite.

Speli părul cu șampon și aplici balsam ca de obicei. După care, clătești cu foarte multă apă călduță.

Aceste tratamente naturale sunt ideale pentru creșterea părului!