Mascaţii au descins din greşeseala peste o mamă şi doi copii. Cei mici au făcut atac de panică

Clipe de groază în această dimineaţă pentru o familie din Braşov, după ce mascaţii au descins la adresa greşită. Doi copii au făcut atac de panică şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

RomaniaTV.net
13 feb. 2020, 07:39

Strigătele mascaţilor i-au trezit în somn pe micuţii de opt, respecit 10 ani, care au început să plângă şi s-au refugiat în camera mamei, Au urmat bătăi violente în uşa de la intrare, urmând ca mascaţii să intre în casă. 

Citeşte şi: Tragedie de proporţii în Neamţ! Un copil a fost găsit carbonizat în casa bunicilor

„Nu știam ce să fac, le-am dat actele, le-am spus că este o greșeală, dar tot insistau cu mandatul de percheziție, copiii plângeau.” , a declarat mama celor mici. 

Cei mici s-au speriat atât de tare încât au suferit un atac de panică. Mama a fost nevoită să cheme ambulanţa, iar cei mici au fost transportaţi la spital.

Citeşte şi: Taximetrist suspectat de tâlhărie, căutat de Poliţie în Bucureşti. Anchetatorii cer ajutorul oamenilor pentru identificarea agresorului

„Am chemat Ambulanța au făcut atac de panică. Nu sunt absurdă, înțeleg urgența, dar totuși, ce Dumnezeu, suntem oameni…intră și ne omoară iar apoi își cer scuze. Nu au ascultat nimic. M-am prezentat, le-am spus cum mă cheamă, ei nimic strigau continuu ‘Unde-i, undei?’ și-mi fluturau hârtiile alea de nici nu apucam să văd pe cine caută”, povesteşte mama copiilor.

Descinderea oamenilor legii, autorizată de Tribunalul Brașov viza un brașovean învinuit de constituire de grup infracțional și infracțiuni informatice. După lămurirea lucrurilor, mascații și-au mutat percheziția la corpul de casă corespunzător.