Mascaţii au descins la înmormântarea unui bărbat mort de COVID. Zeci de rude îl conduceau pe ultimul drum

Scandal uriaș in Teleorman. Un barbat care a murit din cauza coronavirusului a fost înmormântat de zeci de rude, pentru ca autoritatile nu au anuntat cauza decesului. Astfel, trupul neinsufletit al barbatului nu a fost sigilat dupa procedura. Mascatii au descins peste familia acestuia, iar in urma verificarilor au fost deschise trei dosare penale şi s-au dat amenzi de 15 mii de lei. 

RomaniaTV.net
21 oct. 2020, 19:41
Mascaţii au descins la înmormântarea unui bărbat mort de COVID. Zeci de rude îl conduceau pe ultimul drum

Miercuri după-amiaza, poliţiştii din Roşiorii de Vede au intervenit la o locuinţă din localitate unde au observat mai multe autoturisme.

„Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din municipiul Roşiorii de Vede, a fost diagnosticat în urmă cu aproximativ 3 săptămâni cu COVID-19 şi a fost internat iniţial la spitalul din localitate, iar în urma complicaţiilor a fost transferat la un spital din Ilfov, unde a decedat. Autorităţile locale nu au fost anunţate cu privire la decesul persoanei respective. Conform procedurii, persoana decedată urma să fie transportată direct la cimitir, acest lucru nefiind respectat, iar maşina a oprit la locuinţa decedatului”, au precizat reprezentanţii IPJ Teleorman.

Pentru dispersarea cu rapiditate a persoanelor prezente la înmormântare au intervenit echipaje de poliţişti împreună cu luptători SAS şi jandarmi, sub coordonarea adjunctului şefului de inspectorat pe linie de ordine publică.

Maşina mortuară a fost escortată de maşina poliţiei până la cimitir.

Citeşte şi Avertismentul cumplit al unui om de ştiinţă: Noul coronavirus nu va putea fi eradicat niciodată


loading...