Maşina cântăreţei Mira, lovită din nou de un taxi: „Zici că-s blestemată”

Maşina cântăreţei Mira a fost lovită de un taxi. Este a doua oară când un taximetris îi loveşte autoturismul în acest an.

RomaniaTV.net
31 mai 2020, 17:30

Mira a povestit pe Instagram cum s-a întâmplat totul. 

„Ia vedeți! Ia vedeți asta! Și ce credeți? A plecat șoferul. Păi cum, nu se putea! N-am mai scăpat de data asta. Zici că-s blestemată cu taximetriștii. Nu se poate, băi frate, așa ceva nu se poate!”, a spus Mira pe InstaStory.

Accidentul a avut loc sâmbătă noaptea, iar în cursul zilei de duminică Mira a făcut publice informațiile pe care le-a aflat de la poliție și chiar a obținut imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă.

Dacă inițial s-a crezut că vinovat este șoferul taxiului, în final s-a dovedit că vinovat era nepotul acestuia, care îi luase mașina, deși nu are permis de conducere și se afla sub influența alcoolului.

„Doamne ferește să dai de oameni d-ăștia pe stradă și să fi fost cineva pe stradă la ora aia sau în mașină… eu, de exemplu. Explicați-mi cum a putut să intre nenea ăsta cu spatele în mașina mea? Dar, beat fiind, este evident cum a putut”, a mai spus artista contrariată în online.

Reamintim că în luna februarie, Mira a avut același tip de accident, tot cu un autoturism de taxi. Mașina parcată a fost pe punctul de a fi avariată frontal de un taximetrist, însă, datorită nămeților de zăpadă, aceasta a fost salvată atunci.

Citeşte şi Ruby şi-a şocat fanii cu cel mai nou tatuaj: „Păcat de corpul tău! Nu e feminin deloc!”