13 oi au fost omorâte în urma unui accident petrecut marți seară pe DN 1D în județul Prahova

Un accident s-a petrecut marți seară pe raza comunei Albești Paleologu, județul Prahova, 14 oi fiind lovite de un autoturism.

15 nov. 2022, 23:37
13 oi au fost omorâte în urma unui accident petrecut marți seară pe DN 1D în județul Prahova

Marți seară un accident s-a petrecut în comuna prahoveană Albești Paleologu, pe drumul DN 1D. O mașină a lovit 14 oi care se aflau pe carosabi. Pasagerii au rămas imobilizați în autoturism, dar au reușit să iasă ulterior, potrivit Mediafax.

„La locul accidentului au fost mobilizate două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Urlați care s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. Deși, inițial, victimele au rămas blocate în vehicul, acestea au reușit să se autoevacueze înainte de sosirea salvatorilor”, a transmis ISU Prahova.

Citește și: Accident cu şapte victime, între care şi doi copii, în Timiş. S-a solicitat intervenţia a două elicoptere SMURD

Cele două persoane implicate în accident au fost transportate la spital pentru investigații amănunțite. Șoferul este un bărbat în vârstă de 28 de ani, iar pasagera care se afla pe locul din dreapta are vârsta de 24 de ani.

Din cele 14 oi lovite în timpul impactului, doar una singură a supraviețuit. Traficul rutier a fost restricționat pe sensul Albești-Ciorani.

Citește și: Familie distrusă în accidentul de pe A3 – Autostrada Transilvania. Mama a murit pe loc, copilul şi soţul sunt răniţi. Maşina s-a lovit cu un TIR condus de un ucrainean