Mașină de poliție, folosită de un bombardier. Anchetă după un clip postat pe TikTok. UPDATE: Bărbatul a fost săltat de poliţişti

Este anchetă în poliție pentru a afla ce s-a întâmplat și cine se face vinovat de apariţia unei maşini de Poliţie într-o filmare pe o reţea de socializare. Oamenii legii au reușit să îl indentifice pe bărbatul care s-a urcat la volanul autospecialei de Poliţie și s-a filmat, apoi a postat imaginile pe Tik Tok.

22 ian. 2022, 15:19
Mașină de poliție, folosită de un bombardier. Anchetă după un clip postat pe TikTok. UPDATE: Bărbatul a fost săltat de poliţişti

E anchetă de amploare în Poliţia Română după ce un tânăr, care nu este agent de poliție, s-a fimat la volanul unei autospeciale de Poliţie, deşi nu este poliţist. Scena ar avut loc în județul Brașov, iar filmarea a fost postată pe Tik Tok.

„Băi băieţi, daţi şi voi muzica aia mai încet şi vă rog io frumos să nu mai fie nevoie să mai vin a doua oară aici”. Cel care filmează răspunde: „Bine, şefu, scuze de deranj!”, se aude în filmare.

Citeşte şi: Un microbuz MAI şi o autospecială de pompieri au căzut într-o fântănă arteziană GALERIE FOTO

După apariția clipului polițiștii au anunțat că fac verificări.

„În urma verificărilor efectuate la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov s-a stabilit faptul că autospeciala de poliţie aparţine Poliţiei Staţiunii Predeal, iar videoclipul a fost realizat în seara de 19.01.2022. Urmare a celor constatate, la nivelul instituţiei au fost demarate verificări interne, în vederea stabilirii şi clarificării stării de fapt”, informează, sâmbătă, IPJ Braşov.

Citeşte şi: Val de accidente în minivacanţa de Ziua Unirii Principatelor Române. Sunt zeci de victime

Bărbatul care s-a urcat la volanul autospecialei de Poliţie are 19 ani şi este din Ilfov. Între timp, filmarea a fost ştearsă de pe reţeaua de socializare.

În cursul zilei de sâmbătă, a fost săltat de poliţişti şi dus la audieri.