Val de accidente în minivacanţa de Ziua Unirii Principatelor Române. Sunt zeci de victime

Minivacanţa de 24 Ianuarie a început deja. Românii au luat cu asalt staţiunile montane, deşi numărul cazurilor COVID-19 a explodat. Prima zi din minivacanţa de Ziua Unirii Principatelor Române a adus şi un val de accidente rutiere cu zeci de victime.

22 ian. 2022, 12:41
Val de accidente în minivacanţa de Ziua Unirii Principatelor Române. Sunt zeci de victime

E aglomerație mare pe Valea Prahovei în minivacanţa de Ziua Unirii Principatelor Române. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că se circulă în condiții de aglomerație pe DN 1 pe sensul de mers către Brașov, între Nistorești și Comarnic, pe tronsonul kilometric 100-106, şi între Sinaia și Bușteni, pe tronsonul kilometric 125-130.

Poliţiştii estimează că valorile de trafic se vor menține ridicate pe tot parcursul zilei, drept urmare recomandă conducătorilor auto să circule cu mare atenție, fără a efectua depășiri riscante, să manifeste înţelegere şi disciplină în trafic, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizare și să ia în considerare și folosirea rutei alternative de pe DN 1A: Ploiești – Vălenii de Munte – Cheia –  Brașov.

Citeşte şi: Un microbuz MAI şi o autospecială de pompieri au căzut într-o fântănă arteziană GALERIE FOTO

Minivacanţa de Ziua Unirii Principatelor Române a venit şi cu multe accidente.

Cinci persoane, între care şi un copil în vârstă de 7 ani, au fost implicate într-un accident cu două maşini, produs sâmbătă dimineaţă, pe DN 1, în zona Câmpina.

”Pe DN 1, în zona localităţii Câmpina, judeţul Prahova, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme”, a anunţat ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Citeşte şi: Mihai Neşu, mărturii cutremurătoare despre accidentul care i-a schimbat viaţa.”Când simțeam că nu mai pot, Dumnezeu mă aducea pe un drum pe care iar îmi creștea speranța”

Un accident cumplit a avut loc și în Caransebeș, cinci persoane au fost rănite și din nefericire o persoană a murit după ce un microbuz s-a ciocnit cu un TIR sâmbătă, pe centura oraşului Caransebeş.

”Pe DN 6, Centura ocolitoare a mun. Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, s-a produs un accident rutier, în care un microbuz de transport persoane în care se aflau şoferul şi 7 pasageri, a intrat în coliziune din spate cu un TIR”, informează ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma impactului, o persoană a decedat şi încă 5 sunt rănite, toate din microbuz.