Maşină de poliţie lovită de un şofer băut: „N-am vrut. Hai că am fost băiat finuţ”

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, băut și cu permisul suspendat, a lovit o maşină a poliţiei, după ce s-a șicanat în trafic cu un alt șofer. În urma testului cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcoolemie în aerul pur expirat. După accident, bărbatul s-a amuzat pe seama situației, chiar în mașina poliției.

RomaniaTV.net
19 feb. 2020, 12:42
Maşină de poliţie lovită de un şofer băut: „N-am vrut. Hai că am fost băiat finuţ”

În momentul în care polițiștii l-au rugat să își mute mașina, acesta s-a urcat la volan și a demarat în trombă. Poliţiştii au încercat să îl oprească cu semnale acustice și luminoase. La urmărire a participat și un echipaj de la Poliția Locală Iași, care era în apropiere, iar un polițist local ar fi scos arma pe geam ca să îl someze, cu câteva clipe înainte de accident. Într-un final, bărbatul s-a oprit într-o mașină de poliție.

Șoferul beat s-a amuzat pe seama polițiștilor

„În jurul orei 15.50, bărbatul de 52 de ani din Iași, în timp ce conducea un autoturism pe strada Neptun, la intersecție cu strada Dimineții un bărbat ar fi provocat un eveniment rutier în care a fost implicată o autospeciala de poliție. În urma impactului nu au rezultat victime omenești, iar rezultatul testării cu aparatul a fost peste valoarea legală. A fost condus la o unitate medicală pentru a i se preleva mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat Beatrice Romanescu, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Șoferul vinovat era în mașină cu nepoata lui de 19 ani, și ea în stare de ebrietate. Testat cu aparatul alcooltest,a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcoolemie în aerul pur expirat. După accident, bărbatul s-a amuzat pe seama situației, chiar în mașina poliției.

„N-am vrut. Am vrut să te ocolesc. Hai că am fost băiat finuț. Îmi cer scuze. Dacă trăgeai, trăgeai, asta e treaba. Ce să facem?”, le-a spus bărbatul polițiștilor într-o înregistrare video publicată de Observator.tv.

Citeşte şi Şofer cu o alcoolemie record, permis anulat şi ţigări de contrabandă, prins după o urmărire de 20 de kilometri