Maşină lovită de tren după un accident rutier. Incident grav în Bacău

O maşină a fost lovită de tren, după ce anterior fusese implicată într-un accident rutier. Incidentul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, în judeţul Bacău.

07 ian. 2022, 12:34
Maşină lovită de tren după un accident rutier. Incident grav în Bacău
Maşină lovită de tren după un accident rutier. Circulaţia feroviară a fost întreruptă

Maşină lovită de tren după un accident rutier. Trenul circula pe ruta Miercurea Ciuc-Mărăşeşti în momentul în care a lovit o maşină rămasă pe calea ferată în urma unui accident rutier.

Maşină lovită de tren după un accident rutier

Accidentul s-a produs în cartierul Plopu din oraşul Dărmăneşti. Din fericire, persoanele din autoturism au reuşit să iasă din acesta înainte ca trenul să lovească maşina.

În tren se aflau zece călători, care nu au suferit răni în urma imactului.

„Trenul nu a deraiat. Autoturismul a rămas suspendat pe o balustradă. Circulaţia feroviară a fost întreruptă. În jurul orei 23,00, autoturismul a fost degajat, iar în jurul orei 23,45 traficul feroviar a fost reluat”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, potrivit Agerpres.

Poliţiştii fac acum cercetări pentru a stabili modul în care s-a produs accidentul rutier.

Citeşte şi Michael Schumacher, la 8 ani de la accidentul cumplit suferit la schi. Ultimele informaţii despre starea fostului pilot

Accident cumplit, tată şi fiică morţi în drum spre aeroport. Poliţiştii au avut un şoc la descarcerare

Un bărbat din Focşani a murit alături de fiica sa într-un cumplit accident. Fata venise în România de Sărbători, iar tatăl o ducea la aeroport.

Mihail Costachi, de 61 de ani, şi fiica lui Andreea, de 33 de ani, au murit miercuri după-amiază, la spitalul din Buzău, în urma unui accident rutier. Maşina în care se aflau a fost lovită pe şoseaua de centură a municipiului Buzău, scrie Realitatea de Buzău.

Mihail Costachi era cunoscut în Focşani ca unul dintre cei mai experimentaţi maseuri şi în momentul tragediei îşi conducea fiica la aeroport, cu destinaţia Anglia. Ei petrecuseră împreună Sărbătorile.

Citeşte şi Andreea Tonciu, accident teribil înainte de plecarea la Survivor România! A ieșit pe stradă camuflată şi cu capul bandajat FOTO