Maşină lovită de tren, în judeţul Vaslui. Două persoane au fost rănite

Un accident grav a avut loc duminică, limita judeţului Vaslui cu Galaţi. O maşină în care se aflau două persoane a fost lovită de tren.

RomaniaTV.net
20 ian. 2019, 16:17
Maşină lovită de tren, în judeţul Vaslui. Două persoane au fost rănite

Accidentul s-a petrecut în localitatea Griviţa. Potrivit primelor informaţii, autoturismul este înmatriculat în Italia şi era condus de o femeie în vârstă de 23 de ani. Pe scaunul din dreapta se afla soţul său, un bărbat în vârstă de 30 de ani, de origine marocană.

Masina circula dinspre Barlad spre Galati, dar cand a ajuns la trecerea de cale ferata, care nu este semnalizata, nici acustic si nici luminos, a fost acrosata de trenul care circula dinspre Barlad spre Galati, tren operat de intreprinzatorul privat, Transferoviar, potrivit vremeanoua.ro.

La fata locului au ajuns in scurt timp Detasamentul de Pompieri Barlad, dar si doua Ambulante de la SAJ Barlad, care au acordat victimelor primele ingrijiri medicale. Ambii ocupanti ai autoturismului au fost transportati la Spital, insa starea lor este una buna, doar cetatenul marocan suferind o contuzie cervicala.