Maşină lovită de tren în Mureş. O femeie în vârstă de 48 de ani a murit pe loc

Un accident cumplit a avut loc, joi dimineaţă, în judeţul Mureş. O maşină a fost lovită în plin de un tren. În urma impactului, o femeie în vârstă de 48 de ani a murit pe loc.

24 iun. 2021, 09:15
Maşină lovită de tren în Mureş. O femeie în vârstă de 48 de ani a murit pe loc
Maşină lovită de tren în Mureş. O femeie în vârstă de 48 de ani a murit pe loc

Maşină lovită de tren în Mureş. Tragedia s-a petrecut joi dimineaţă, în zona localităţii Răstoliţa.

Maşină lovită de tren în Mureş. O femeie a murit

În urma impactului, o femeie în vârstă de 48 de ani a murit pe loc.

„Victima este de sex feminin şi are 48 de ani. Aceasta a fost extrasă din autoturism (…) Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de către echipajele SMURD în aplicarea manevrelor de resuscitare, victima a fost declarată decedată de către medicul aflat la faţa locului. Traficul feroviar este reluat”, a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş.

La locul accidentului s-au deplasat pompierii de la Punctul de lucru Deda şi elicopterul SMURD, iar traficul feroviar a fost blocat pe parcursul intervenţiei.

Citeşte şi Accident cumplit în Italia. Doi şoferi au murit arşi de vii, după ce un TIR a intrat într-o cisternă

Accident grav în Cluj. Doi adulți și o fetiță de șase ani și-au pierdut viața, un băiat de 10 ani e rănit

Un accident mortal s-a produs în Cluj, între localitățile Morlaca – Hodiș, pe DN1 E60, intersecție cu Drumul comunal 126. O fetiţă de şase ani şi doi adulţi au murit, miercuri, în accidentul petrecut pe DN1/E60, iar un băiat de 10 ani a fost rănit şi transportat la spital.

„O autospecială, două echipaje SMURD, un echipaj SAJ şi un elicopter SMURD au fost alertate ca urmare a unui grav accident rutier produs pe DN1/E60 între localităţile Huedin şi Brăişor. Pompierii au găsit la faţa locului două persoane adulte încarcerate, care prezentau traumatisme incompatibile cu viaţa. În afara autoturismului erau doi copii, dintre care o fetiţă de 6 ani prezenta traumatisme incompatibile cu viaţa, fără posibilitatea de aplicare a manevrelor de resuscitare. Un băiat de 10 ani, stabil hemodinamic, a fost consultat la faţa locului şi a fost transportat la spital de către un echipaj SAJ”, informează ISU Cluj.

Citeşte şi Accident cumplit în Hunedoara. Un poliţist aflat la volanul unui trabant a murit pe loc