Maşină lovită de tren în Timiş. O femeie este în stare gravă

Un accident feroviar a avut loc, miercuri dimineaţă, în Timiş. O şoferiţă este în stare gravă, după ce maşina sa a fost lovit în plin de un tren plin cu călători.

03 feb. 2021, 09:51
Maşină lovită de tren în Timiş. O femeie este în stare gravă
Maşină lovită de tren în Timiş. O femeie este în stare gravă

Maşină lovită de tren în Timiş. Accidentul s-a petrecut, miercuri dimineaţă, în localitatea Giarmata Vii. O femeie a fost rănită grav și a rămas încarcerată după ce mașina în care se afla a fost lovită de tren. În urma impactului, maşina s-a răsturnat.

Maşină lovită de tren în Timiş

 

Autoturismul condus de femeie a fost lovit de trenul Regio 2231 care circula pe relația Remetea Mică – Timișoara. În urma impactului, mașina s-a răsturnat, iar șoferița a rămas încarcerată fiind rănită grav.

„În tren se aflau 30 de călători care nu au necesitat îngrijiri medicale. În autoturism se afla doar șoferul, o persoană de sex feminin, care în urma impactului a rămas încarcerată. Victima a fost extrasă de echipajele de descarcerare și predată în stare de inconștiență, dar cu semne vitale, unui echipaj SMURD cu medic, care a transportat-o la spital. Pompierii au intervenit cu o autospecială de primă intervenție, două autospeciale de descarcerare, 3 echipaje SMURD și 17 subofițeri”, transmit reprezentanții ISU Banat, potrivit tion.ro. 

Traficul în zonă a fost oprit. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto. Traficul feroviar este întrerupt pentru aproximativ 30 de minute pentru efectuarea cercetărilor la fața locului”, au transmis reprezentanții IGPR prin centrul INFOTRAFIC al Poliției Române.

Citeşte şi Accident teribil în Capitală. O maşină a fost făcută praf, după ce a ricoşat într-un copac: Sunt cinci victime – FOTO

Accident grav în Neamţ. Un autocar plin cu pasageri a fost implicat

Accident grav în Neamţ. Un autocar, un autocamion şi două autoturisme au fost implicat, luni, într-un accident în localitatea Pipirig, în judeţul Neamţ. Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Irina Popa, în urma accidentului nu au rezultat victime.

Citeşte şi Bărbat ucis de TIR în Dâmboviţa. Ambulanţa chemată de urgenţă, implicată în accident

„Traficul este blocat pe ambele sensuri de circulaţie. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor bateriilor şi sprijină la degajarea autovehiculelor implicate în accident de pe partea carosabilă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului.