Mașină răsturnată în câmp în Galați după ce șoferul s-a speriat de o vulpe. Accident grav cu patru victime în Brașov

Cinci tineri au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu mașina pe câmp. Șoferul s-a speriat de o vulpe care i-a ieșit în fața mașinii.

20 mart. 2024, 11:02
Mașină răsturnată în câmp în Galați după ce șoferul s-a speriat de o vulpe. Accident grav cu patru victime în Brașov

Accident grav noaptea trecută în județul Galați, la intersecţia dintre DN 24 D şi DJ 261 A, între localităţile Scânteieşti şi Cuca. Cinci tineri au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu mașina pe câmp. Șoferul s-a speriat de o vulpe care i-a ieșit în fața mașinii.

Mașină răsturnată în câmp în Galați după ce șoferul s-a speriat de o vulpe

A fost nevoie de intervenția echipajele operative din cadrul Detaşamentului de pompieri Galaţi pentru descarcerarea unei femei care rămăsese prinsă între fiarele mașinii.

Cele cinci victime au vâste cuprinse între 20-23 ani, potrivit monitoruldegalati.ro.

Citește și: Big Brother de România. Oraşul monitorizat cu 1.500 de camere de supraveghere. Inteligența artificială va monitoriza „comportamente suspecte”

Și tot noaptea trecută, patru tineri au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a izbit de sediul Primăriei Brașov.

„În urma accidentului au rezultat 4 victime cu vârste cuprinse între 19 si 23 de ani, conștiente. La fata locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare, o autospecialaă cu apă si spumă, un echipaj SMURD si 3 ambulante SAJ. S-a intervenit pentru acordarea asistentei medicale necesare victimelor si pentru asigurarea măsurilor PSI la fata locului. Cele 4 victime de sex masculin, au fost transportate de către echipajele medicale la Spitalul Judetean Brasov pentru investigatii medicale suplimentare si îngrijiri de specialitate. Acestea erau conștiente, dar politraumatizate”, au transmis pompierii brașoveni, citați de bizbrasov.ro.

Citește și: Ziua în care se produc cele mai multe accidente rutiere. DN2 îşi menţine statutul de „drumul morţii”