Maşină ruptă în două după ce a intrat într-un copac. Şoferul a murit pe loc

O maşină înmatriculată în România s-a rupt efectiv în două după ce a intrat într-un copac, în Ungaria. Şoferul nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

08 iun. 2021, 12:14
Maşină ruptă în două după ce a intrat într-un copac. Şoferul a murit pe loc
Maşină ruptă în două după ce a intrat într-un copac. Sursa FOTO: baleset-info.hu

Maşină ruptă în două după ce a intrat într-un copac. Tragedia a avut loc pe 3 iunie, în jurul orei 21:00, în secțiunea de 197 de kilometri a drumului principal 4, între oraşele Kaba și Hajdúszoboszló. Din motive care nu au fost elucidate încă, autoturismul a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit cu viteză de un copac. Nici naţionalitatea bărbatului nu este cunoscută încă.

Maşină ruptă în două după ce a intrat într-un copac. Imagini teribile de la locul dezastrului

Imaginile de pe site-ul poliţiei ungare arată dimensiunea dezastrului.

La momentul accidentului, polițiștii au închis întreaga porțiune a drumului și au deviat traficul către Nádudvar și Hajdúszová. Oamenii legii au deschis o anchetă, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragediei.

Citeste si Acest bărbat a făcut senzaţie pe internet. Bărbatul, mort de beat, a făcut reconstituirea unui accident în stil mare: O persoană fizică, umană, taximetrist – VIDEO

Cursă de TIR-uri pe autostradă, în Ungaria. Doi şoferi s-au luat la întrecere, inconştienţi că ar putea provoca o tragedie

Ţara vecină a fost, de asemenea, scena unui alt incident uluitor, cu două luni în urmă. Din fericire, nu a fost vorba de victime, dar şicanele conducătorilor auto au pus în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic.

Înregistrarea a fost realizată de un alt șofer de TIR, care a făcut publice imaginile. Incidentul a avut loc pe 12 aprilie pe autostrada M1, către Győr, la kilometrul 43, în dreptul zonei de odihnă Óbarok, Ungaria. În imagini se observă cum cei doi şoferi de TIR se şicanează minute bune pe autostradă, punându-i în pericol şi pe ceilalți participanţi în trafic. Mai mult decât atât, unul dintre ei, aflat în depăşire, îl forţează pe celălalt să intre pe banda de urgenţă.

Citeste si Accident spectaculos! O şoferiţă a intrat cu autoturismul prin gardul unei case şi a plonjat în piscină VIDEO

După părerea mea, cel de pe banda exterioară accelera în timp ce camionul din stânga îl depășea, astfel încât acesta să nu se poată regrupa pe banda dreaptă și să se blocheze în secțiunea interzisă. Mizerii făcute de un șofer de pe prima bandă. Celălalt, ca să se răzbune, l-a împins spre banda de urgență!”, a spus şoferul care a filmat evenimentul şi a făcut publice imaginile.