Maşină vandalizată după ce şoferul a blocat accesul într-o curte. Mesajul scris pe capota autoturismului cu vopsea neagră

O maşină a fost vandalizată, după ce şoferul a blocat accesul într-o curte. S-a întâmplat pe o stadă din Cluj-Napoca. Imaginile au fost publicate pe un grup de şoferi din Cluj.

18 apr. 2022, 23:45
Maşină vandalizată după ce şoferul a blocat accesul într-o curte. Mesajul scris pe capota autoturismului cu vopsea neagră

Maşină vandalizată după ce şoferul a blocat accesul într-o curte. S-a întâmplat în weekend, pe o stradă din Cluj-Napoca.

Maşină vandalizată după ce şoferul a blocat accesul într-o curte

Supărat că nu a mai putut intra cu maşina în propria curte, un clujean s-a răzbunat pe autoturismul care îi bloca accesul. Acesta i-a scris şoferului, care a uitat să lase măcar un număr de telefon, un mesaj chiar pe capota maşinii.

Citeşte şi Maşina Ambasadei SUA şi cea a ambasadorului Japoniei, vandalizate de protestatari în curtea Parlamentului. Protestatarii au scris mesaje cu spray: Hoţi! Asasini!

„Data viitoare lasă un număr de telefon. Am parcat ca un bou”, este mesajul lăsat pe capota maşinii cu vopsea de culoare neagră.

 

Imaginile cu maşina vandalizată au fost postate pe un grup de Facebook  dedicat şoferilor din Cluj.

„Dacă ai parcat pe strada Suceava ( Gruia ) şi îţi recunoşti maşina, sugerez să mergi la ea. Am primit şi eu pozele, cine le-a făcut a spus că vopseaua era proaspătă dar nu a văzut făptaşul. Poate sunt camere în zonă..”, a scris cineva pe grupul Şoferi De Week-end CLUJ.

„Ca cineva să răspundă în faţa legii, trebuie prins şi dovedit…propietarul curţii şi al porţii în faţa careia e parcată maşina cu nesimţire nu e automat vinovat, dar sunt mulţi justiţiari aici . Până una alta, parcangiul îşi merită soarta, îl arde mai tare la buzunar curăţarea vopselei (dacă e vopsea) decât amenda. Ps:tot justiţiarii au tras concluzia că e scris cu vopsea, ar putea fi scris şi cu acuarele specialiştilor în vopsele ce sunteţi”, a scris o altă persoană pe Facebook.

Citeşte Loc de parcare de 6.510 lei pe an. Oraşul în care un român plăteşte o sumă uriaşă Primăriei