Maşini de lux, de sute de mii de euro, parcate în garajele BOGĂTAŞILOR din România

Un adevărat "avion" a aterizat în Dorobanţi. Dan Nicorescu, un împătimit al cailor putere, şi-a scos la plimbare cea mai nouă achiziţie: un Lamborghini Aventador de 400 de mii de euro. El se numără printre pasionaţii de maşini de lux, alături de Ion Ţiriac sau Radu Mazăre.

RomaniaTV.net
08 dec. 2012, 07:48

Pentru a intra în posesia bijuteriei pe 4 roţi, Nicorescu a mers până la Viena. 18 luni a trebuit să aştepte ca să fie gata maşina. Asta pentru că omul de afaceri a cerut câteva modificări la bolid. Pe lângă noua achiziţie, Nicorescu mai are un Bentley şi un Rolls Royce.

Poate cea mai impresionantă colecţie de maşini este a lui Ion Ţiriac. Fosta glorie a tenisului mondial deţine un Jaguar de 200 de mii de euro, un Ford de 150.000 de euro şi un Lamborghini Diablo de 100 de mii de euro.

Un alt împătimit colecţionar este Radu Mazăre, primarul oraşului Constanţa. El are în garaj câteva autoturisme pe cât de scumpe, pe atât de frumoase. Printre ele, un Studebaker Dictator din 1937, un Morgan din 1930 şi un jeep Willis din 1968.