Maşini electrice vândute la LIDL. Cât costă autoturismul cu autonomie de până la 300 de kilometri

Deşi pare ireal, LIDL anunţă că a introdus în oferta sa maşinile electrice chinezeşti Elaris Finn. Acestea au o autonomie de 300 de kilometri şi pot fi cumpărate din magazinele retailerului din Germania.

18 iul. 2022, 13:43
Maşini electrice vândute la LIDL. Cât costă autoturismul cu autonomie de până la 300 de kilometri

Maşini electrice vândute la LIDL. Clienţii pot face noile achiziţii direct din magazinele din Germania ale retailerului.

Maşini electrice vândute la LIDL. Oferte BOMBĂ pentru clienţi

Citeşte şi Ofertă de senzaţie de la Lidl. Două produse utile pentru vacanţă la preţ de chilipir!

Maşinile electrice chinezeşti Elaris Finn au apărut pe rafturile magazinelor LIDL din Germania. La fel ca Dacia Spring, acestea au un motor de 45 de cai putere. Potrivit datelor oficiale, bateria are o capacitate de 32 kWh, ceea ce îi oferă o autonomie maximă de până la 300 de kilometri.

Autoturismul are două locuri, cântărește 930 de kilograme și oferă pasagerilor un ecran tactil de 12,3 inch, compatibil Apple Car Play și Android Auto. Mașina poate atinge o viteză maximă de 115 km/h.

Echipat cu aer condiționat, control de croazieră, sistem hands-free, faruri LED, radio DAB+ și sistem de navigație, Elaris Finn oferă un confort mai mult decât adecvat pentru conducerea zilnică.

Maşina poate fi cumpărată de la LIDL cu 20.330 de euro sau pote fi închiriată pe un an, cu 222 de euro pe lună şi o limită de 10.000 de kilometri, potrivit newsweek.ro.

Anterior, Lidl a dat lovitura cu modelul Nissan Leaf, care s-a vândut extrem de repede. De asemenea, în doar doi ani, retailerul francez Darty’s a vândut peste 40.000 de maşini electrice Citroën AMI.

Citeşte şi LIDL anunţă schimbări importante în toate magazinele din România. Noua ofertă de produse la preţuri imbatabile