Mașini împotmolite în asfalt, la Constanța, după o ploaie torențială: „Dacă ploua ca în Dubai?”

Mai multe mașini au rămas blocate în asfalt, la Constanța, după ce a plouat torențial. Unii șoferi au fost nevoiți să apeleze la serviciile de tractare auto.

18 apr. 2024, 22:05
Mașini împotmolite în asfalt, la Constanța, după o ploaie torențială: „Dacă ploua ca în Dubai?”
Mașini blocate în asflat, la Constanța

Incident de-a dreptul ciudat petrecut într-un cartier din Constanța. Mai multe mașini au rămas blocate în asfalt, pe o stradă din zona Unirii Faleza Nord. Totul s-a întâmplat după ce, în urmă cu puțin timp, aici au fost efectuate lucrări de schimbare a țevilor de apă.

După o ploaie torențială, asfaltul a avut de suferit, iar după ce s-au format mai multe gropi, autoturismele constănțenilor au rămas blocate. Roțile mașinilor păreau că au fost pur și simplu înghișite de asfalt.

Citește și: Legea nescrisă a parcărilor din București. Valiza pusă pe stradă, ultimul model de blocator din inima Capitalei

Situația a fost semnalată de o femeie din Constanța, pentru Observator News. Aceasta susține că nu e singura persoană care a trecut prin așa ceva și spune că lucrările din zonă au fost făcute „de mântuială”.

„Aşa ne afundăm în mocirlă şi la propriu şi la figurat. CONSTANTA ANULUI 2024 – În urma lucrărilor de schimbare ţevi apă, la o lună după o ploaie nu ca în Dubai m-am trezit că mă afund cu maşina.

Nu sunt nici prima persoana căreia i se întâmplă însă mi-aş dori să fiu ultima. Lucrările de mântuială marca …..afectează psihic. Fizic şi material liniştea cetăţeanului constănţean plătitor de taxe şi impozite”, a transmis femeia.

O parte dintre cei afectați au fost nevoiți să apeleze la utilaje de tractare pentru a-și scoate mașinile din groapă. Șoferița care a făcut publică situația spune că mașina sa se află acum în service și va face constatările pagubelor.

„Mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă plouă ca în Dubai? Nuuuu….nu “ca la” Dubai cu “ploaie de bani” ci ca la Constanţa, fără pic pic pic de profesionalism şi responsabilitate”, a adăugat femeia.

Citește și: Cine e Luminița, femeia moartă în explozia din Craiova. Mărturiile dramatice ale victimelor: „Ușa a zburat către mine. Geamurile sparte, zidurile puse jos”

Un caz asemănător a avut loc în Cluj-Napoca, unde o tânără a căzut într-o groapă nesemnalizată. S-a întâmplat în timp ce se plimba pe stradă, în cartierul Iris. Femeia a fost rănită la cap și la un picior, fiind nevoită să meargă la spital.

Respectiva groapă nu era semnalizată, iar tânăra susține că munitorii care se aflau la fața locului au început să râdă când au văzut-o căzând. Chiar dacă au observat că se apropia de locul respectiv, aceștia nu au avertizat-o.