Maşinile electrice nu se mai încarcă gratis la Kaufland. Ce se întâmplă de la 1 octombrie

Kaufland a schimbat politica de utilizare a stațiilor de încărcare electrică din incinta magazinelor sale, astfel că de la 1 octombrie regulile se schimbă astfel încât doar clienţii hypermarketului să beneficieze de acest serviciu. 

RomaniaTV.net
28 iul. 2020, 05:03
Maşinile electrice nu se mai încarcă gratis la Kaufland. Ce se întâmplă de la 1 octombrie

Începând de la 1 octombrie, reîncărcarea electrică la Kaufland va fi gratuită doar pentru clienţii hypermarketului, care fac cumpărături de cel puţin 500 lei pe lună din magazinele reţelei. Validarea cumpărăturilor se face pe cardul digital Kaufland Card, pe care clienții primesc cinci cupoane pentru reîncărcare electrică.

Fiecare cupon corespunde unei reîncărcări. Cupoanele pot fi folosite începând cu data de 1 a lunii viitoare și sunt valabile o lună. Clienții care deja au Kaufland Card vor primi gratuit cupoane aferente lunii august și septembrie, indiferent dacă au făcut sau nu cumpărături de minim 500 de lei într-o lună.

Citește și: Hotelurile care îşi instalează staţii de încărcare a maşinilor electrice vor primi 30.000 de euro. Anunţul ministrului Economiei

Altfel, tarifele percepute de stațiile de încărcare electrică Renovatio montate în parcările hypermarketurilor Kaufland sunt de 1,45 lei pe kWh pentru mașinile cu putere de încărcare cuprinsă între 4 kW și 22 kW, și de 1,95 kWh pentru cele care se încarcă rapid (DC), cu peste 22 kW.

Kaufland a fost unul dintre primele branduri mari care să susțină, alături de Renovatio, industria auto eco în România. 


loading...