Mașinile Poliției distruse pe bandă rulantă de șoferii iresponsabili. Încă un BMW al autorităților făcut praf în Târgu Jiu

În ultimele zile a avut loc un număr impresionant de accidente rutier în care au fost implicate mașini ale Poliției Române. De această dată impactul a avut loc în Târgu Jiu.

15 sept. 2023, 23:39
Mașinile Poliției distruse pe bandă rulantă de șoferii iresponsabili. Încă un BMW al autorităților făcut praf în Târgu Jiu
Mașinile Poliției distruse pe bandă rulantă de șoferii iresponsabili. Încă un BMW al autorităților făcut praf în Târgu Jiu

Vineri, în Târgu Jiu, doi agenţi de poliţie de la Biroul Rutier au suferit răni în urma unui incident în care un conducător auto nu a respectat prioritatea autospecialei lor şi a provocat o coliziune cu o maşină parcată, care la rândul ei s-a izbit de un alt vehicul. Şoferul vinovat de neacordare de prioritate a părăsit fuga locul accidentului.

Citește și: Apar primele rezultate ale planului anti-drog al MAI! Multiple acțiuni în forță ale Poliției au avut loc, iar mai mulți traficanți au fost arestați

„La data de 15 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Târgu Jiu – Biroului Rutier, în timp ce se aflau în misiune, cu mijloacele acustice şi luminoase în funcţiune, deplasându-se pe Calea Bucureşti, din municipiul Târgu Jiu, un autoturism nu le-ar fi acordat prioritate de trecere, iar pentru a evita impactul cu acesta, echipajul de poliţie a intrat în coliziune cu alt autoturism parcat, care la rândul său a ricoşat în alt autoturism”, a transmis, vineri, IPJ Gorj.

Conform informațiilor furnizate de News.ro, cei doi polițiști au suferit răniri ca urmare a coliziunii.

„Conducătorul care nu a acordat prioritate de trecere a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii fac verificări pentru identificare conducătorului auto şi stabilirea situaţiei de fapt.

O altă mașină a Poliției implicată în accident în Iași

Miercuri după-amiază, în Iaşi, a avut loc un accident grav în care a fost implicată o autospecială de poliţie, iar momentul coliziunii a fost înregistrat de camerele de supraveghere.

Autospeciala de poliție a pătruns în intersecție în timp ce semaforul era pe culoarea roșie și a colizionat cu un alt autoturism. Potrivit investigației în curs, autospeciala se afla în misiune de urgență, cu semnale acustice și luminoase activate.

În interiorul vehiculului de poliție se aflau doi agenți de poliție care au suferit răni și au fost transportați la spital în regim de urgență. Nu s-a constatat consum de băuturi alcoolice în cazul niciunul dintre cei doi șoferi implicați în accident.

Citește și: Fostul șef al Poliției Ilfov, implicat într-un grav accident. A fost demis în urma scandalului „azilelor groazei”