Prima demascare de la Masked Singer România. Cine se ascunde în spatele „Extraterestrului”

Sexy Extraterestra, cum a fost numită de detectivii Masked Singer, a fost apariția incendiară a serii. Aceasta și-a expus formele feminine într-un costum de latex roșu şi a ales să cânte melodia Alexandrei Stan – Mr. Saxobeat.

RomaniaTV.net
11 sept. 2020, 19:05

Ultimul duel s-a dat între Extraterestru și Înger, iar câștigător a fost Îngerul, care a reușit să impresioneze cu apariția sa, cu povestea de viață, dar și cu prestația muzicală.

Mi-a plăcut foarte, foarte mult ce am văzut, cântă extraordinar, pentru mine a fost senzaţional. Şi costumul este superb! Este Catrinel Menghia, sunt sigur de treaba asta. Ea e! Sau poate fi Alexandra Dinu„, a declarat Codin Maticiuc.

Se pare că avem gusturi asemănătoare, cu latex-ul, în seara asta. Poate mi-l dai pentru gala următoare, dacă ai de gând să te schimbi. Mie mi se pare că are accent de moldoveancă„, a spus Inna.

Eu cred că vreau şi eu latex pentru următoarea mea apariţie. Visul meu este să apar în latex, la televizor. Eram tentat să spun că eşti Alexandra Stan, dar nu, tu dansezi mai bine decât Alexandra Stan. Cred că este Barbara, solista trupei Mandinga„, glumeşte Horia Brenciu.

Eu aş vrea să zic un singur lucru, nici nu aş vrea să ştiu cine este sub mască, deoarece a făcut un show atât de tare, încât îmi doresc să fiu ea, practic. Eu cred că Inna este pusă în acest juriu să ne inducă pe toţi în eroare. Poate fi chiar doamna Nadia Comăneci„, mărturiseşte Ana Morodan.

Vedeta care se afla în spatele măştii este, spre surprinderea tuturor, Sandra Izbaşa. Niciunul dintre juraţi nu a ghicit. „Ştii care este avantajul acestei emisiuni? Că poţi să te desfăşori cum vrei tu sub această mască„.

Citeşte şi: S-A AFLAT! Mihaela Rădulescu, cel mai mare salariu încasat vreodată la „Românii au Talent”. Cât încasa de la PRO TV

Cine sunt cei patru juraţi

INNA este unul dintre cei mai cunoscuți artiști români, cu reușite pe plan internațional și cu sute de concerte în întreaga lume, intră în rolul de detectiv și va încerca să descopere cine se ascunde în spatele măştilor.

Actor, producător de filme și scenarist, Codin Maticiuc este autor de bestseller și unul dintre cei mai citiți bloggeri din România. La Masked Singer România, acesta va încerca să afle cine se ascunde în spatele măștilor.

Horia Brenciu, unul dintre cei mai iubiți cântăreţi din România a descoperit o mulțime de voci incredibile. Artistul a renunțat la postul de jurat pentru noua provocare, detectiv în noul show lansat de PRO TV.

Ana Morodan este printre primele și cele mai puternice celebrități online din România. Vedeta a susținut că noul proiect în care s-a implicat o să fie ceva ce nu s-a mai văzut în piața media de la noi.