Masked Singer România LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Nebunie, două personaje îşi dau masca jos. Surpriză mare!

 Masked Singer RomâniaÎn ediția următoare, toate cele 8 măști rămase în competiție: Căpcăunul, Leoaica, Iepurele, Corbul, Panda, Vulpoiul, Tigrul și Unicornul vor pregăti noi indicii pentru cei de acasă, dar și momente speciale pentru a-și securiza locul în show. Săptămâna viitoare, vineri, de la ora 20:30, două măști vor ieși din emisiune și se vor demasca.

09 oct. 2020, 12:46

Masked Singer România LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Codin Maticiuc va recunoaște astăzi că a dezvoltat o pasiune pentru una dintre măștile show-ului Masked Singer România. „M-ai emoționat foarte tare și data trecută cu piesa Laurei Stoica și acum ai reușit să mă impresionezi din nou alegând una dintre melodiile mele preferate. Vreau să-ți spun că m-am îndrăgostit de tine. Dacă accepți o cină, promit să o gătesc chiar eu!”, îi va spune Căpcăuniței imediat după interpretarea acesteia. Cei patru detectivi vor merge pe mai multe piste în încercarea de a afla ce vedete se ascund sub cele 8 măști rămase în competiție: Fetița Zurli, Lidia Buble, Laura Cosoi, Irina Rimes, Elena Băsescu, Anca Serea, Mariana Bitang, Dan Helciug, Vali Crăciunescu sau Emil Rengle sunt câteva dintre variantele propuse. Dacă vor avea dreptate, vedem astăzi, de la 20:30, la PRO TV.

Iepurele, Corbul, Căpcăunul, Panda, Tigrul, Vulpoiul, Leoaica și Unicornul se vor împărți în această seară în două grupe și vor lupta pentru voturi până la ultima notă. Surpriza serii: nu una, ci două măști vor fi eliminate din emisiune și se vor demasca. Pentru cei patru detectivi, Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, misiunea nu este deloc ușoară. Dacă săptămâna trecută Inna a reușit să-și dea seama că sub masca Monstrului se afla actorul Florin Piersic Jr., în ediția de astăzi, un alt detectiv va ghici celebritatea de sub mască. Cine este și cum va reacționa când va afla că a avut dreptate, vedem de la 20:30, la PRO TV.


Masked Singer România LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV.  Masked Singer România, cel mai secretos show de televiziune, a avut o nouă demascare.  Iepurele, Leoaica, Monstrul, Căpcăunul și Corbul s-au luptat pentru un loc în etapa următoare și au construit momente remarcabile. În urma votului detectivilor și a publicului, Monstrul a fost cel care a părăsit competiția. Actorul Florin Piersic Jr. le-a arătat tuturor că el este cel care s-a ascuns sub această mască. 

“La Masked Singer România e cu adevărat un show exploziv!” spune Florin Piersis Jr. după ce a părăsit competiția. Și inclusiv plecarea lui a fost una explozivă, la fel ca tot spectacolul. 
 
După ce a părăsit competiția și și-a dat masca jos, Florin Piersic Jr. a oferit un interviu special în care a vorbit despre emoțiile și fascinația show-ului, despre legătura lui cu muzica, dar și despre ce a simțit când Inna a ghicit că el s-ar putea afla pe scenă purtând un costum de Monstru! Mai precis, gândul îi era la reacția pe care ar putea avea-o fiul lui, Sasha, în vârstă de patru ani:
 
“Inna a spus numele meu, oricum a fost o mare surpriză pentru mine la momentul acela! Nici nu am știut cum să reacționez, să spun “da, ai dreptate”, să zic “hai, bă, fii serioasă”, adică mimica monstrului… Am fost atât de surprins, nici nu am știut cum să reacționez pentru că m-am gândit, Inna e o celebritate internațională, face parte din altă generație, cum, a venit Inna la teatru, a văzut un spectacol al meu? Și atunci normal că m-a uimit! Și eu m-am gandit imediat, aoleu, acu’ o să spună la grădiniță, “tata e monstru, tata e monstru!” Și imediat am început să-l duc pe o pistă greșită, cum să fie tata monstru? Acrobatul de serviciu!” 

Masked Singer România. Brigitte Pastramă a fost demascată! VIDEO

Puteți vedea întreg interviul pe Pro TV Plus, iar la Masked Singer vă puteți uita și vinerea acesta, de la 20:30, pentru că, așa cum spune Florin Piersic Jr. “face bine la ZEN! Face bine, să te bucuri, să râzi, să vezi entuziasmul acestor oameni, avem nevoie de așa ceva în vremurile pe care le trăim acum!”

Urmărești Masked Singer România și crezi că poți să răspunzi la orice întrebare legată de emisiune? Înscrie-te în concursul nostru și poți câștiga un set de măști de protecție personalizate.

 

În fiecare zi, în pagina de concurs maskedsinger.protv.ro,  va fi afișata o întrebare legată de conținutul emisiunii Masked Singer Romania.

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înscriere și să răspunzi la întrebarea zilei. Poți câștiga unul dintre cele 69 de premii, iar fiecare premiu constă într-un set de măști de protectie Masked Singer Romania. Setul conține două masti reutilizabile, din material textile, una pentru adulți și una pentru copii.