MASTERCHEF 19 IANUARIE 2022. Emoții mari pentru bucătarii aspiranți! Competiția e din ce în ce mai puternică

Lupta devine tot mai tensionată la Masterchef. Mai sunt doar câteva locuri în bucătărie și cu toții își doresc să meargă mai departe.

19 ian. 2022, 16:50
MASTERCHEF 19 IANUARIE 2022. Emoții mari pentru bucătarii aspiranți! Competiția e din ce în ce mai puternică

MASTERCHEF 19 IANUARIE 2022.

Masterchef revine pe micile ecrane în această seară, de la ora 20.30, pe ProTv. Urmează o nouă rundă de selecții, pasionații de bucătărie vor să demonstreze că merită o șansă să demonstreze că pot mai mult.

MASTERCHEF 19 IANUARIE 2022. Concurenții sunt mai emoționați ca nicicând și își doresc să se facă remarcați de membrii juriului: Chef Joseph Hadad, Chef Florin Scripcă (Foa) şi Chef Radu Dumitrescu.

„Am făcut înconjurul Pămânutului de 120 de ori. Și pentru că îmi place să mă joc cu focul, am venit la MasterChef să le arăt chefilor că pot pregăti un preparat deosebit din călătoriile mele”, a spus o concurentă a cărei poveste o veți afla chiar în această seară.

Unii dintre concurenți au mărturisit că au descoperit pasiunea pentru gătit încă din copilărie, datorită bunicilor. Alții au descoperit singuri că le place această activitate, în timp ce făceau experimente prin bucătărie. În seara aceasta veți vedea și potențiali MasterChef pentru care drumul către marele premiu se oprește. Juriul e dur și le spune direct că nu sunt pregătiți.

„Nu ne pune carne crudă în farfurie! Eu nu mănânc porc crud!”; „Din partea mea, aveți un mare nu. Nu aveți ce căuta în bucătărie”, au spus chefii. Dar fiindcă nu vrem să stricăm surpriza, vă lăsăm să urmăriți reacția completă în această seară.

După o pauză de nu mai puțin de doi ani, MasterChef a revenit anul acesta la PRO TV cu un nou sezon. Nouă ediție a început de pe 12 ianuarie. Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu sunt cei trei care aleg concurenții și jurizează preparatele aspiranților la celebritate în domeniul culinar.

Dacă în sezonul 7, difuzat în 2019, i-am văzut în juriu pe Joseph Hadad, Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran, de această dată lui Joseph Hadad, singurul care a rămas, li s-au alăturat chef Radu Dumitrescu și chef Foa.

„Sezonul MasterChef din acest an e unul spectaculos, plin de provocări și, mai ales, creativ! Veți vedea farfurii cu totul deosebite, concurenți înzestrați cu multă ambiție și energie. Nu vor lipsi nici momentele emoționante, cu zâmbete și lacrimi! De asemenea, ne vom delecta și cu prezența unor invitați speciali. Să fie cu pasiune și gust!”, a spus Chef Joseph Hadad.