MasterChef vine cu un nou sezon la PRO TV. Când va începe și de la ce oră va fi emisiunea!

După o pauză de nu mai puțin de doi ani, MasterChef revine la PRO TV cu un nou sezon. Postul de televiziune a anunțat că o nouă ediție va avea startul pe 12 ianuarie.

29 dec. 2021, 13:01
MasterChef vine cu un nou sezon la PRO TV. Când va începe și de la ce oră va fi emisiunea!

MasterChef vine cu un nou sezon la PRO TV. Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu vor fi cei trei care vor alege concurenții și vor juriza preparatele celor care aspiră la celebritate în domeniul culinar.

MasterChef vine cu un nou sezon la PRO TV. Când va începe și de la ce oră va fi emisiunea!

MasterChef revine la PRO TV cu schimbări în juriul emisiunii. Dacă în sezonul 7, difuzat în 2019, i-am văzut în juriu pe Joseph Hadad, Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran, de această dată lui Joseph Hadad, singurul care a rămas, li s-au alăturat chef Radu Dumitrescu și chef Foa.

„Sezonul MasterChef din acest an va fi unul spectaculos, plin de provocări și, mai ales, creativ! Veți vedea farfurii cu totul deosebite, concurenți înzestrați cu multă ambiție și energie. Nu vor lipsi nici momentele emoționante, cu zâmbete și lacrimi! De asemenea, ne vom delecta și cu prezența unor invitați speciali. Să fie cu pasiune și gust!”, a spus Chef Joseph Hadad, potrivit Click.

„Noul sezon MasterChef a fost surprinzător din primele clipe. De când mi-am cunoscut colegii de jurizare, iar chimia a fost fantastică, așa că ne-am distrat teribil la filmări, până la concurenții care ne-au impresionat cu modul în care s-au prezentat. Pandemia pare-se că i-a ajutat să se perfecționeze în ale gătitului. Avem povești din bucătărie, din farfurie, dar și povești de viață care sunt sigur că îi vor ține cu sufletul la gură pe toți cei care ne vor privi”, a spus Chef Foa.

Citește și: Aida Parascan, câștigătoarea MasterChef, trece prin momente tragice. Acuze la adresa medicilor: „Bebelușul începuse să se descompună. Am intrat în stare de șoc”
 

„Va fi un sezon cu de toate și abia aștept să vadă și cei de acasă ce a ieșit. Am întâlnit concurenți pasionați de bucătărie care vor evolua sub presiunea concursului. Vor trece prin momente și stări diferite, dar nici noi nu vom scăpa! Va fi cu multe provocări, povești de viață, invitați speciali, dar, nu în ultimul rând, cu rețete și farfurii de MasterChef!”, a spus Chef Radu Dumitrescu.

Citește și: Francesco Paglieri, despre experienţa Asia Express: „Te duce la extrem. Eu am rezistat, mama a avut mai multe probleme”