MASTERCHEF 2022. Delia Florea, stewardesa care a făcut senzație la Masterchef! Preparatul – surpriză cu care i-a convins pe jurați

O stewardesă a făcut show la Masterchef! Pasiunea ei pentru gătit i-a convins și pe cei mai duri jurați că merită să treacă mai departe.

19 ian. 2022, 21:44
MASTERCHEF 2022. Delia Florea, stewardesa care a făcut senzație la Masterchef! Preparatul – surpriză cu care i-a convins pe jurați

MASTERCHEF 2022. Delia Florea are 37 de ani, e din București, și după 13 ani de zbor a decis să-și încerce norocul și cu cealaltă pasiune a ei: gătitul.

Fosta stewardesă a venit la Masterchef cu o foarte multă încredere în forțele proprii și hotărâtă să demonstreze că poate.

„Sper să nu leșin de emoții”, spunea Delia înainte să ajungă în fața juraților.

Delia a gătit scaloppine cu piure pentru jurații de la Masterchef și a aștepat reacția chefilor cu mari emoții.

„Am supraviețuit unui zbor cu un motor în minus. Tot timpul vor exista turbulențe, dar de obicei avem nevoie de puțină încredere că totul va fi bine”, a mai spus Delia.

MASTERCHEF 2022. Ce au spus jurații 

Mâncarea nu prea a fost pe gustul Chef Florin Scripcă (Foa). „Din păcate, în această seară răspunsul meu e nu”, i-a spus el.

Nu de aceeași părere au fost cheilalți jurați. Joseph Hadad nu prea a fost încântat de piure, dar carnea i s-a părut delicioasă, motiv pentru care a decis să-i mai ofere Deliei o șansă.

„Uităm pireul, dar carnea mi-a plăcut foarte mult. Îți dau o șansă. Un ‘da’ de la mine”, a spus Joseph Hadad.

Surpriza a venit în momentul în care și  Chef Radu Dumitrescu a răsplătit-o pe Delia cu un ‘da’. „Când a cedat motorul cât de frică ți-a fost? Să nu ți lași echipa la greu niciodată”, i-a spus el.

Tensiuni uriașe la Masterchef! „Nu ai ce căuta în bucătărie!”

Experiența Masterchef nu a fost pentru toți la fel de frumoasă. Andrei Anghelescu (40 de ani), antreprenor, a pășit în platoul Masterchef la îndemnul soției sale pentru a-i cuceri pe jurați și a le demonstra că locul lui poate fi și în bucătărie.

Andrei Anghelescu a gătit surf si truf cu piure de sfeclă. Până să termine, Chef Joseph Hadad a mers în fața lui să-i dea câteva indicații. „Trebuie să văd ce faci acolo”, a spus Joseph Hadad. „Dă-mi mie o lingură, uită-te la mine, se pune așa, curat. Asta nu a ieșit bine. Nu e unt în el. Se lucrează în farfurie”.

Tot Joseph Hadad a fost cel care a gustat primul din preparatul concurentului. Reacția a fost una extrem de dură și neașteptată. Fără menajamente și ocolișuri, Chef Hadad l-a întrebat direct: „Ce cauți la Masterchef?”.

-M-a trimit soția să-i fac rost de un șorț.

-Joseph Hadad: Poți să-i cumperi un șorț.

-Cred că asta o să fac.

Chef Florin Scripcă (Foa) si Chef Radu Dumitrescu au gustat din preparatul lui Andrei Anghelescu fără să facă vreun comentariu, ceea ce făcut așteptarea să fie cumplită pentru concurent.

La momentul jurizării, chefii au fost foarte duri și i-au recomandat să-și mai ocupe timpul cu gătitul. Sau, cel puțin, nu la Masterchef.

Joseph Hadad: „Prost, fără gust. O să fiu direct. Nu aveți ce căuta în bucătărie”.

Chef Florin Scripcă (Foa): Eu vreau să uit de acest moment.

Andrei Anghelescu a părăsit platoul Masterchef extrem de supărat și dezamăgit. „Sunt puțin dezamăgit de bine, știu că puteam mai mult”, a spus el.