Tensiuni uriașe la Masterchef! Concurentul care i-a scos din sărite pe chefi. Joseph Hadad, mai dur ca nicicând: „Nu ai ce căuta în bucătărie!”

Emoții uriașe, replici dure, plecări furtunoase în ediția Masterchef de miercuri seara, 19 ianuarie.

19 ian. 2022, 21:12
Tensiuni uriașe la Masterchef! Concurentul care i-a scos din sărite pe chefi. Joseph Hadad, mai dur ca nicicând: „Nu ai ce căuta în bucătărie!”

Andrei Anghelescu (40 de ani), antreprenor, a pășit în platoul Masterchef la îndemnul soției sale pentru a-i cuceri pe jurați și a le demonstra că locul lui poate fi și în bucătărie.

Andrei Anghelescu a gătit surf si truf cu piure de sfeclă. Până să termine, Chef Joseph Hadad a mers în fața lui să-i dea câteva indicații. „Trebuie să văd ce faci acolo”, a spus Joseph Hadad. „Dă-mi mie o lingură, uită-te la mine, se pune așa, curat. Asta nu a ieșit bine. Nu e unt în el. Se lucrează în farfurie”.

Tot Joseph Hadad a fost cel care a gustat primul din preparatul concurentului. Reacția a fost una extrem de dură și neașteptată. Fără menajamente și ocolișuri, Chef Hadad l-a întrebat direct: „Ce cauți la Masterchef?”.

-M-a trimit soția să-i fac rost de un șorț.

-Joseph Hadad: Poți să-i cumperi un șorț.

-Cred că asta o să fac.

Chef Florin Scripcă (Foa) si Chef Radu Dumitrescu au gustat din preparatul lui Andrei Anghelescu fără să facă vreun comentariu, ceea ce făcut așteptarea să fie cumplită pentru concurent.

La momentul jurizării, chefii au fost foarte duri și i-au recomandat să-și mai ocupe timpul cu gătitul. Sau, cel puțin, nu la Masterchef.

Joseph Hadad: „Prost, fără gust. O să fiu direct. Nu aveți ce căuta în bucătărie”.

Chef Florin Scripcă (Foa): Eu vreau să uit de acest moment.

Andrei Anghelescu a părăsit platoul Masterchef extrem de supărat și dezamăgit. „Sunt puțin dezamăgit de bine, știu că puteam mai mult”, a spus el.

Citește și MASTERCHEF 19 IANUARIE 2022. Emoții mari pentru bucătarii aspiranți! Competiția e din ce în ce mai puternică
 


loading...
Partenerii noștri