MASTERCHEF 2022. Maria Gradea a izbucnit în lacrimi în fața juraților. Concurenta a ales să gătească cel mai riscant preparat

Maria Gradea, expert contabil, a fost surpriza frumoasă a serii la Masterchef. Jurații au avut numai cuvinte de laudă la adresa ei și a mâncării pe care a preparat-o.

19 ian. 2022, 23:31
MASTERCHEF 2022. Maria Gradea a izbucnit în lacrimi în fața juraților. Concurenta a ales să gătească cel mai riscant preparat

MASTERCHEF 2022.

Maria Gradea are 34 de ani și vine din Constanța. A venit la Masterchef cu multă încredere și decisă să primească șorțul care o duce în etapa următoare. „Sunt o bucătăreasă desăvâșită și, da, vreau să gătesc în rochiță”, a spus Maria înainte să ajungă în fața chefilor.

A ales să gătească un preparat destul de dificil, o alegere destul de riscantă pentru o competiție atât de dificilă ca Masterchef. Maria s-a prezentat în fața lui Chef Joseph Hadad, Chef Florin Scripcă (Foa) și Chef Radu Dumitrescu cu orez cremos cu biban prăjit.

„Felicitări! Îmi place foarte mult orezul tău cremos”, i-a spus Chef Hadad.

Totuși, înainte să o complimenteze, chefii au trecut-o pe Maria Gradea prin niște emoții incredibile. Inițial i-au dat impresia că nu au fost deloc mulțumiți de ceea ce a făcut.

„Al câtâlea concurent vine și spune că face orez? Mai mult, cremos. La Masterchef România, unde pretențiile sunt așa cum sunt. Stai tu aici, te rog frumos. Și uită-te la noi. Tu ești jurat Masterchef, ai așteptări imense și vii frumos din Constanța, totul ok.. ce gătești azi, Maria? Super sigură pe tine. Un orez cremos. Am vrut să vezi ce simțim noi de fiecare dată când vine cineva și ne ridică așteptările foarte mult. Și nu se întâmplă lucrul ăsta, Maria, nu se întâmplă. Ca să terminăm odată cu toată mascarada asta, aș vrea să iei din sertarul de jos…. ce-i acolo?”, i-a spus Chef Dumitrescu.

Maria a deschis sertarul, așa cum i s-a spus, iar în momentul în care a văzut șorțul a izbucnit în lacrimi de bucurie.

„Felicitări. Îmi place foarte mult orezul tău cremos. E foarte bun. Și ai venit cu pește crud pe care l-ai gătit în fața noastră. A fost nu bun, extrem de bun. Nu trebuie să plângi. Bucură-te!”, i-a spus și Chef Hadad.

Citește și MASTERCHEF 2022. Delia Florea, stewardesa care a făcut senzație la Masterchef! Preparatul – surpriză cu care i-a convins pe jurați

Citește și Tensiuni uriașe la Masterchef! Concurentul care i-a scos din sărite pe chefi. Joseph Hadad, mai dur ca nicicând: „Nu ai ce căuta în bucătărie!”