Francesco Paglieri, despre experienţa Asia Express: „Te duce la extrem. Eu am rezistat, mama a avut mai multe probleme”

Francesco Paglieri a vorbit despre experienţa trăită la Asia Express şi a mărturisit că a fost cea mai grea perioadă trăită până acum. Dacă el a rezistat efortului fizic, mama lui, cu care a făcut echipă, a întâmpinat ceva probleme, însă el a ajutat-o să meargă mai departe.

18 sept. 2021, 10:56
Francesco Paglieri, despre experienţa Asia Express: „Te duce la extrem. Eu am rezistat, mama a avut mai multe probleme”
Francesco Paglieri, despre experienţa Asia Express

Francesco Paglieri, despre experienţa Asia Express. Noul sezon al show-ului va debuta pe micile ecrane sâmbătă, 18 septembrie, iar fanii sunt nerăbdători să îşi vadă favoriţii cum se descurcă într-o călătorie unică.

Citeşte şi: Connect-R, primele declaraţii despre experienţa Asia Express: „A fost suferință. Am crezut că nu fac faţă”

Francesco Paglieri, despre experienţa Asia Express

Francesco are 25 de ani, este un bun bucătar şi este sportiv de mic. Este fiul Patriziei Paglieri, iar împreună au participat la sezonul patru din „Asia Express”, la Antena 1.

Da, sincer, am făcut mult sport înainte să plec în Asia Express. Încă de la 10 ani am făcut polo şi m-am mai oprit la 18 ani. Apoi am făcut mai multe sporturi. Acum fac doar de întreţinere, fitness. Acum am luat-o mai uşor, pentru că am avut mai multe de făcut, dar încerc, de obicei, să am un stil de viaţă activ.

Asia Express a fost probabil cea mai grea experienţă avută până acum. Exact tot ce se va vedea la tv, a fost greu la nivel fizic, nivel psihic. Te duce la extrem. Sincer, eu am fost destul de bine, oarecum fiind mai sportiv, am fost rezistent. Mama a avut mai multe probleme, la un moment dat.

Am încercat să-i car rucsacul ori de câte ori a fost nevoie. Să zicem că era o probă de urcat sau de mers mai mult, încercăm să il car. A fost foarte greu că lumea nu vorbea engleză şi că erau foarte reticenţi ca popor. A fost greu să găsim cazare sau să facem autostopul. Am pierdut opt kilograme„, a declarat Francesco, fiul Patriziei Paglieri, fosta jurată la MasterChef, pentru Click.ro.

Acum o ajut pe mama cu proiectul de livrare, Aromi, iar în viitor vrem să facem şi nişte evenimente împreună. Iar de fiecare dată când e un cooking show sau un eveniment, mergem împreună şi o ajut.

Abia aştept să înceapă emisiunea, toată experienţa asta, pe 18 septembrie şi suntem curioşi să vedem şi noi ceilalţi cum s-au descurcat. Şi ce spune lumea despre Asia Express în timpul pandemiei„, a mai spus tânărul.