Măşti GRATUITE pentru pensionari şi persoanele cu dizabilităţi în Bucureşti. Gabriela Firea: „Am început distribuirea”

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anunţat, joi, că a început distribuirea măştilor gratuite pentru pensionarii şi persoanele cu dizabilităţi din Buucureşti. Edilul spune că au fost înregistrate 950 de solicitări în acest sens.

RomaniaTV.net
04 iun. 2020, 08:35
Măşti GRATUITE pentru pensionari şi persoanele cu dizabilităţi în Bucureşti. Gabriela Firea: „Am început distribuirea”

„Primăria Capitalei, prin Centrul pentru Seniori şi Direcţia de Asistenţă Socială, distribuie, la cerere, măşti de protecţie gratuite persoanelor vârstnice aflate în stare de vulnerabilitate, cu vârsta de minim 65 de ani, precum şi persoanelor cu dizabilităţi deplasabile care au solicitat acest lucru, astfel încât acestea să poată părăsi locuinţa în condiţii de siguranţă, până când vor primi măşti din partea direcţiilor de sănătate publică, conform prevederilor OUG 78/2020”, a precizat primarul general Gabriela Firea într-un mesaj publicat pe Facebook.

Edilul a menţionat că au fost înregistrate 950 de solicitări, în urma apelului lansat de Primăria Capitalei. 

Câte măşti gratuite va primi fiecare persoană de la Primăria Capitalei

Astfel, echipele Centrului pentru Seniori şi ale DGASMB au început sa distribuie măşti de protecţie solicitanţilor, fiecare persoană primind câte 30 de bucăţi.

Înscrierile continuă, iar cei interesaţi pot trimite cereri la adresele de email [email protected] pentru persoanele vârstnice şi [email protected] pentru persoanele cu dizabilităţi.

Debutul înscrierilor a fost anunţat de către Primărie pe data de 19 mai.

CTP: „Nicuşor Dan nu m-a convins că vrea să fie primar. Doamna Firea poate spera într-un somn cu vise plăcute”