Măsura extremă luată de Saveta Bogdan pentru a face economie la căldură, după ce s-a trezit cu o factură uriaşă: „Sunt vremuri grele, nu mai am cântări. Fata a zis că îmi trimite ea bani”

Facturile uriaşe la utilităţi le dau bătăi de cap nu doar românilor obşnuiţi, ci şi persoanelor publice. Printre acestea, Saveta Bogdan, Mihai Trăistariu şi Oana Roman.

15 ian. 2022, 13:59
Măsura extremă luată de Saveta Bogdan pentru a face economie la căldură, după ce s-a trezit cu o factură uriaşă: „Sunt vremuri grele, nu mai am cântări. Fata a zis că îmi trimite ea bani”

Cântăreaţa de muzică populară Saveta Bogdan (75 de ani) a avut un șoc când a văzut factura la gaze. Artista a mărturisit că traversează o perioadă dificilă. Aceasta s-a văzut nevoită să stea îmbrăcată în haie groase în propria casă, ca să nu mai fie nevoită să dea drumul la căldură şi, astfel, să plătească facturi uriaşe. Ea a dezvăluit că s-a trezit cu o factură uriașă de 800 de lei și că nu i-a venit să creadă când a văzut.

Saveta Bogdan a avut un şoc când a văzut factura la căldură

Saveta Bogdan a spus că a băgat în priză un calorifer electric pentru a se încălzi și încearcă să economisească îmbrăcându-se foarte gros.

Mi-a venit 800 de lei. Căldura nu este cum trebuie, iar eu am băgat în priză un calorifer electric. În baie e foarte frig de nu poți să te speli. Mi-a venit 800 de lei, aici am 600 de lei, dar eu am fost plecată și în America. Am fost acolo, am făcut în scris, aștept rezultatul„, a mărturisit Saveta Bogdan la Antena Stars.

De asemenea, artista a dezvăluit că o bate gândul să părăsească ţara şi să meargă să locuiască cu fiica ei, în America. În ultima perioadă nu a mai avut spectacole, astfel că nu prea se mai descurcă din punct de vedere financiar.

Citeste si Cine a fost, de fapt, prima femeie din lume. Nu Eva a fost prima soţie a lui Adam

”Noi nu avem cântări, am avut de Sărbători, am avut de Crăciun și săptămâna trecută. Fata mi-a zis că dacă n-oi avea că îmi trimite ea. Acum mai am banii pe care i-am luat de Revelion. Sunt vremuri destul de grele, sperăm să ne descurcăm cumva’‘, a mai spus Saveta Bogdan.

Mihai Trăistariu şi Oana Roman, facturi duble la utilităţi

Şi alți artiști s-au plâns de facturile uriaşe pe care le-au primit în ultima vreme. Mihai Trăistariu s-a declarat revoltat după ce a aflat că are de plătit o factură de peste 2.300 de ron.

Eu am o școală de muzică de opt ani, iar de doi ani am cumpărat, cu împrumut la bancă, o clădire pentru a câștiga mai mulți bani. Factura, anul trecut, nu a trecut de 700 de lei, factura la gaz, în cea mai geroasă lună. Iar în decembrie, luna trecută, 2.380! Evident că am înghețat! Sunt câteva încăperi, câteva camere.

Citeste si Victoraș Micula, spitalizat în stare gravă. Este conectat la aparate: „Cu toţi banii din lume, stau şi mă uit la ei”

Dar repet, pe același ger, anul trecut, dădeam 700 de lei maximum. La gaz este factura. Am dat telefoane către ei, să-mi explice, m-au purtat de la un telefon la altul, cum fac ei, ca să scape de noi. Nu am abandonat ideea, dar nu găsesc soluții, nici nu prea văd, sincer”, a spus Mihai Trăistariu, vineri, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Și Oana Roman s-a plâns că i s-a dublat factura la gaze în ultima perioadă. Fiica fostului premier Petre Roman a mărturisit că are de plătit în jur de 1.500 de lei pe gaze. Vedeta a spus că are un contract nou și nu a ştiut exact ce urma să se întâmple


loading...