MĂSURĂ EXTREMĂ. Tatăl elevei olimpice moartă subit a intrat în GREVA FOAMEI VIDEO

Tatăl olimpicei din Buzău răpusă de anevrism cerebral a luat o măsură extremă. Ajuns la capătul puterilor, tatăl olimpicei a intrat în greva foamei. Bărbatul este convins că fata lui ar fi supravieţuit şi cere acum explicaţii medicilor. Acuză că în noaptea în care a ajuns la spital, unitatea nu avea niciun neurochirurg şi că nu s-a adus un elicopter pentru transportul bolnavei la un alt spital, informează România TV.

07 iul. 2015, 06:27
MĂSURĂ EXTREMĂ. Tatăl elevei olimpice moartă subit a intrat în GREVA FOAMEI VIDEO

În faţa spitalului judeţean, cu o pancartă în mână, bărbatul cere să se facă dreptate. Nemulţumit de răspunsul primit de la Colegiul Medicilor din Bucureşti, care a considerat că nu există nicio culpă medicală, bărbatul a intrat în greva foamei. Eleva de 10 pe linie a murit subit luna trecută în urma unui anevrism cerebral de care nimeni nu ştia că suferă.

Citeşte şi O nouă lovitură pentru familia olimpicei moarte. Tatăl, distrus de durere: Nu mai ai de ce să trăieşti

„Fata mea avea toate şansele să trăiască. Fata mea trebuia operată de urgenţă. Ar mai fi avut şanse să trăiască dacă era dusă mai repede la spital”, a spus tatăl fetei.

Medicii spun însă că nimic nu se mai putea face pentru fetiţă.

Citeşte şi DETALII CUTREMURĂTOARE în cazul familiei olimpicei care a murit: Părinţii şi-au mai îngropat un copil

Familia fetei de 15 ani care a murit chiar înaintea banchetului de absolvire a mai trecut printr-o dramă. În urmă cu câţiva ani, au mai pierdut un copil în vârstă de trei luni, în urma unei pneumonii tratată incorect.

Citeşte şi O elevă premiantă din Buzău a murit după ce a fost găsită inconştientă în baie. Ce s-a întâmplat