Măsuri fără precedent în Poliţia Timiş. 35 de poliţişti sunt anchetaţi de MAI

Ministerul Administraţiei şi Internelor a inftervenit cu măsuri extrem de dure în activitatea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş. Potrivit unui comunicat al instituţiei, 35 de ofiţeri sunt cercetaţi, din cauză că nu au luat măsuri anticorupţie.

RomaniaTV.net
20 sept. 2012, 20:52
Măsuri fără precedent în Poliţia Timiş. 35 de poliţişti sunt anchetaţi de MAI

Cei 35 de poliţişti sunt acuzaţi de management defectuos si mai ales că nu au luat măsuri anticorupţie, în urma verificărilor dispuse de ministrul Mircea Duşa. Dintre cei anchetaţi, 15 au funcţii de conducere.

Potrivit unor surse din MAI, printre aceştia se regăseşte şi fostul şef al IPJ Timiş – Gheorghe Popescu, înlocuit de curând de comisarul şef Costin Tătuc.

Site-ul opiniatimisoarei.ro scrie că, în perioada 4-15 septembrie 2012, o comisie formată din ofiţeri ai Corpului de Control al ministrului a evaluat modul de implementare a concepţiei privind activitatea de prevenire a faptelor de corupţie în cadrul structurilor MAI şi rezultatele obţinute.

De asemenea, controlul a vizat prestaţia managerială a comenzii Inspectoratului şi stadiul executării sarcinilor prevăzute în strategiile MAI.