MĂSURI pentru protejarea pasagerilor, în perioada caniculei, la Aeroportul Henri Coandă

Pentru perioada următoare, vizată de codurile de caniculă, Compania Națională Aeroporturi București a reinstituit măsurile pentru confortul și protejarea pasagerilor, la Aeroportul Henri Coandă.

21 iul. 2017, 12:17
MĂSURI pentru protejarea pasagerilor, în perioada caniculei, la Aeroportul Henri Coandă

Pentru reducerea disconfortului pasagerilor, au fost amplasate dozatoare de apă cu pahare de unică folosință în terminalele de pasageri, alimentate regulat. De asemenea, personalul medical al Aeroportului Henri Coandă este pregătit să intervină în orice moment cu două echipe și două ambulanțe complet utilate pentru orice tip de urgență medicală„, se arată în comunicatul Companiei Naționale Aeroporturi București.

Totodată, se asigură funcționarea la capacitate maximă a sistemelor de climatizare din aeroport, astfel încât să se mențină un nivel adecvat de confort termic al pasagerilor.

Pentru angajații CNAB care desfășoară activități în exterior, au fost dispuse măsuri în conformitate cu prevederile legale, inclusiv acordarea de apă minerală.

„Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti asigură pasagerii și companiile aeriene că ia toate măsurile necesare pentru confortul şi securitatea pasagerilor, dar şi pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeroportuare, la standarde înalte de calitate şi profesionalism”, este precizat în comunicat.

Citeşte şi COD GALBEN de caniculă: Trei zile de căldură sufocantă în vestul ţării