Măsuri sporite de securitate pentru nunta fiului lui Liviu Dragnea. Ce pregătiri s-au făcut la biserica Sfântul Elefterie

Mai sunt trei zile până la nunta politică a anului, şi deja se fac pregătiri la biserica din centrul capitalei unde fiul lui Liviu Dragnea se va cununa religios cu iubita lui, Gina Alexandra, fata cu care se iubește de mai bine de 5 ani. În paralel, sunt luate şi măsuri de securitate, după ce mai mulţi protestatarii au anunţat că vor veni la biserică.

RomaniaTV.net
24 aug. 2018, 06:51

Tânărul Valentin Dragnea își va uni destinul cu Gina Alexandra. Nunta celor doi va avea loc la unul dintre cele mai elegante localuri din apropierea Capitalei, Palatul Snagov, fost palat regal, construit pentru Prințul Nicolae al României. Acolo s-au căsătorit Elena Băsescu cu Bogdan Ionescu, dar și Valeriu Zgonea.

Meniul este și el unul exclusivist, invitații se vor desfăta cu file de somon cu sos de vin alb, muschiuleț de porc cu cimbru verde sau piept de pui marinat cu ghimbir și usturoi.

Cununia religioasă va fi pe 26 august, la Biserica „Sfântul Elefterie” din Capitală. Înaintea cununie religioase din familia liderului PSD, la biserica Sfântul Elefterie se fac ultimele pregătiri. Oamenii au măturat şi au aranjat de zor grădina în aceste zile. Asta şi pentru că la nuntă se anunţă participarea greilor din PSD.

La evenimentul de la Biserica „Sfântul Elefterie” şi-au anunţat prezenţa şi peste 1000 de protestatari. Tocmai de aceea au fost luate măsuri de securitate sporite. O maşină a jandarmeriei se află deja în faţa bisericii.

Liviu Dragnea susţine că protestele nu îl sperie şi nici nu ia în calcul amânarea nunţii fiului său.