Mătuşa Alexandrei, mărturii în lacrimi: „Să se spună adevărul. Moartă nu este!”

Mărturii emoţionante, în exclusivitate, pentru România TV, de la mătuşa Alexandrei Măceşanu. Femeia simte că nepoata ei este încă în viaţă şi îşi doreşte ca autorităţile să lupte pentru a o aduce acasă.

RomaniaTV.net
30 sept. 2019, 14:19
Mătuşa Alexandrei, mărturii în lacrimi: „Să se spună adevărul. Moartă nu este!”

Cu ochiii în lacrimi, mătuşa povesteşte că o ştie pe Alexandra de când era mică şi că vrea să o ştie din nou aproape lângă familia ei.

„De când era mititică o ştim şi în continuare ne dorim să fie aproape de noi. Eu cred că o să vină alături de părinţii ei. Numai să nu fi fost răpită de psihopat. Ceea ce cred eu e că moartă nu este. Nu cred eu să fie moartă ea. Am auzit că ar fi peste hotare trecută. Noi sperăm să fie un adevăr şi să fie găsită ca să fie adusă acasă la părinţii ei care suferă foarte mult pentru ea. Nu ştim nimic despre ea şi dorim foarte mult să ştim şi să se spună adevărul şi să se lupte pentru ea”, a spus mătuşa Alexandrei la România TV.

Aurel Moldovan, avocatul familiei Alexandru Măceşanu, a declarat duminică seara, la România TV, că pe baza investigaţiilor făcute de detectivii particulari angajaţi de Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei, cele două fete dispărute de la Caracal, Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, se află vii, în Italia, unde ar fi traficate de oameni care au legătură cu Gheorghe Dincă.

Avocatul familiei Alexandrei, dezvăluiri senzaţionale: Fetele sunt vii, în Italia. Dincă lucra pentru două reţele, una albaneză VIDEO

Şi unchiul victimei de la Caracal a susţinut că Alexandra ar putea fi în viaţă. Alexandru Cumpănaşu spune că are date despre traficul de tinere și cum sunt acestea ascunse în Italia. El a menţionat cazul unei fete dusă din România și preluată în Italia la doar două zile de la dispariția Alexandrei.

Ipoteză şoc lansată de unchiul Alexandrei. Fata a fost dusă la Bolzano şi se afla în viaţă, în Italia