Maurice Munteanu, atac dur la adresa lui Florin Zamfirescu! „Tâmpit ești chiar tu, maestre”

Scandalul dintre criticul de modă Maurice Munteanu și actorul Florin Zamfirescu este departe de a lua sfârșit. Vedeta Kanal D i-a transmis un mesaj dur actorului, după ce Florin Zamfirescu a comentat la adresa lui.

17 oct. 2022, 08:58
Maurice Munteanu, atac dur la adresa lui Florin Zamfirescu! „Tâmpit ești chiar tu, maestre”

Vedeta Kanal D a povestit luna aceasta un episod mai puțin plăcut din viața lui, mai exact atunci când a dat admiterea la UNATC.  Mai exact, vedeta Kanal D a povestit umilințele la care a fost supus de către Florin Zamfirescu referitor la orientarea sexuală a lui. Totul s-ar fi petrecut la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică, acolo unde Maurice Munteanu a susținut examenul de admitere. Vedeta Kanal D își amintește de atunci că prima întrebare pe care actorul i-a adresat-o a fost dacă are prietenă. Imediat după ce și-a scris părerea pe Facebook, jurnaliștii l-au contactat pe Florin Zamfirescu pentru un drept la replică.

„Era cam infantil la teatru”

Contactat de jurnaliști pentru a comenta cele spuse de Maurice Munteanu, actorul a fost scurt si la obiect. „Nici nu mai știu în ce context l-am întrebat, sincer, dacă are prietenă. El era cam infantil la probe. La teatru se mai întreabă una, alta, se mai discută lucrurile astea”. 

Mai mult decât atât, Florin Zamfirescu nu a vorbit chiar laudativ la adresa vedetei Kanal D, fâcându-l tâmpit. ”L-am blocat cu întrebarea pentru că era tâmpit. Eu nu vreau să mă disculp în niciun fel. Eu nu permit nimănui să facă astfel de insinuări. Ce vină am eu dacă el s-a simțit, vezi Doamne, lezat? Credeți că pe mine chiar mă interesează că el era homosexual sau nu?” Ce vină am eu dacă el s-a simțit, vezi, Doamne, lezat? De ce nu se spune câți actori au trecut și sunt homosexuali? Pe cei pe care i-am trecut, de exemplu… De ce nu se face caz din asta? Să fim serioși! Sunt vedete mari, cunoscute, care au orientarea asta. Am avut prieteni homosexuali, nu o să dau nume. Pe mine nu mă interesează ce fac ei. Am jucat cu actori care sunt homosexuali. Că nu sunt de acord cu homosexualitatea, asta e altă poveste. Și homosexualitatea asta cred că este o metodă naturală de reglare a numărului populației pe planetă, că parcă ne-am cam înmulțit”, a declarat acesta pentru Fanatik.

Mesajul lui Maurice Munteanu pentru Florin Zamfirescu

Vizibil lezat de cele spuse de către Florin Zamfirescu, Maurice Munteanu i-a transmis acestuia un mesaj pe Facebook. Mai mult, vedeta Kanal D i-a transmis actorului că „ești o rușine”.

”Florin Zamfirescu răspunde și elucidează cetățenii oripilați de acuzațiile mele. Îmi permit să citez din ilustrul profesor și formator de generații: «L-am blocat cu întrebarea pentru că era tâmpit.», «Că nu sunt de acord cu homosexualitatea, asta e altă poveste. Și homosexualitatea asta cred că este o metodă naturală de reglare a numărului populației pe planetă, că parcă ne-am cam înmulțit.», «El era cam infantil la probe.» etc.

Tâmpit ești chiar tu, maestre! De o mediocritate sinistră! Nu, nu m-ai blocat, m-ai scîrbit, e o mare diferență. Și faptul că ești, sau nu, de acord nu interesează pe nimeni. Tu nu ești acolo ca să fii de acord cu orientările sexuale ale cetățenilor. Răspunsul mizerabil pe care l-ai dat nu face altceva decît să confirme ceea ce am relatat.

Dacă eu eram infantil la probe, la 18 ani, tu, acum, prin acest răspuns, ți-ai dat doctoratul în prostie & nimic. Și, da, parcă te-ai prea înmulțit degeaba, ca să-ți vorbesc pe aceeași limbă golănească și birjărească, de profesor universitar. Ești o rușine!”, a scris Maurice Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Maurice Munteanu a devenit cunoscut prin intermediul emisiunii „Bravo, ai stil” de la Kanal D, acolo unde el ocupă scaunul de jurat al emisiunii și comentează ținutele vedetelor.

Citește și Florin Zamfirescu, la un pas de moarte. Dezvăluirile actorului: „Am auzit o bufnitură în spate” 

Citește și  Maurice Munteanu, transformare uluitoare. La ce aliment a renunţat după ce a slăbit 23 de kilograme