Maurice Munteanu, transformare uluitoare. La ce aliment a renunţat după ce a slăbit 23 de kilograme

Nu crede în diete, dar a slăbit peste 20 de kilograme. Juratul de la "Bravo, ai stil" a povestit "miracolul", deşi crede că este o prostie să spui că a-i slăbit printr-o minune

22 aug. 2022, 23:05

În vârstă de 43 de ani, Maurice Munteanu a uimit pe toată lumea cu transformarea sa. Juratul de la „Bravo, ai stil!” a slăbit 23 de kilograme fără să țină o dietă anume. El a avut un stil de viață echilibrat, astfel că a reușit să scape de kilogramele în plus.

Cătălin Scărlătescu a slăbit considerabil la America Express: „Asta e bluza cu care am filmat în primăvară”

Primul pas pe care la făcut a fost să renunțe la mâncatul haotic. „Am avut fluctuații cu greutatea pe o perioadă limitată de timp, pe o perioadă când mâncam haotic, dar asta este greutatea pe care am avut-o întotdeauna.

Eu nu am o dietă, nu cred în diete. Mănânci foarte puțin și faci mișcare, nu există minune, e o chestie stupidă”, a declarat Maurice Munteanu pentru kanald.ro.

Maurice Munteanu: „Nu cred în diete”

Si pentru a pune punct controverselor legate de procesul lui de slabit, Maurice a tinut sa incheie printr-un post pe Instagram in urma cu ceva timp, destul de usturator pentru cele care au avut cateva remarci de facut la adresa noii sale infatisari: „Găsesc util să le aduc la cunoștință gospodinelor îngrijorate care hiperventilează în confortul propriilor locuințe și, din lipsă de viață proprie, rup Instagramul trimițând mesaje de hate cum apucă, în speranța că vor fi, eventual la anul în august, mai slabe, că doar acum se taie porcul și urmează niște oale de sarmale pe ordinea de zi, că nu folosesc filtre, nu m-am operat la Stan, doar am slăbit 23 de kg.

 

„Mă sună o prietenă și îmi zice: „Zi-mi ce-ai făcut că am o nuntă în aprilie. Îmi scrisese în martie, pe bune asta e stupid. Este un proces pe care ți-l asumi și este for life. Eu nu cred în chestia asta. Am avut fluctuații cu greutatea pe o perioadă limitată de timp, pe o perioadă când mâncam haotic, dar asta este greutatea pe care am avut-o întotdeauna.”

Și când vine vorba de „guilty pleasure”, Maurice recunoaște că alimentul după care suspina este cașcavalul pane: „Nu o să-l mai mănânc niciodată. De asta italienii au ajuns atât de sus cu gastronomia pentru că au demonstrat că faci performanta cu chestiile cele mai simple.”

„Eu nu am o dietă, nu cred în diete. Mănânci foarte puțin și faci mișcare, nu există minune, e o chestie stupidă,” a ținut să precizeze fashion editorul pentru cei și cele care încă mai cred că a făcut ceva special pentru a ajunge la acest look.
Andra s-a pozat în costum de baie după ce a slăbit. Cum arată acum soţia lui Măruţă: „Sunt foarte recunoscătoare”