Maxim, super gol la 5 minute de la intrarea pe teren VIDEO

Fotbalistul echipei VfB Stutgart, Alexandru Maxim, a înscris unicul gol al meciului câştigat pe teren propriu cu 1-0 în faţa formaţiei Hamburger SV, în etapa a XXVI-a a campionatului Germaniei, informează kicker.deMaxim (23 de ani), care a intrat pe teren în minutul 63, a marcat în minutul 68.

22 mart. 2014, 19:23
Maxim, super gol la 5 minute de la intrarea pe teren VIDEO

Mijlocașul lui Stuttgart, Alexandru Maxim, a vorbit la Dolce Sport după ce a marcat golul victoriei al echipei sale din partida cu Hamburg.

VEZI AICI golul lui Maxim din partida cu Hamburg!

„Dupa ultimele meciuri, cred ca victoria e o gura de oxigen pentru noi. Era important pentru noi sa obtinem cele trei puncte si sa ramanem acolo, pentru a iesi din zona periculoasa. Inca traiam cu suspans, pentru ca in ultimele meciuri, am primit gol in ultimele minute.

Miercuri ne asteapta un meci greu, cu Nuremberg, o contracandidata pentru noi. E un meci cat o finala. Nu am apucat sa vorbesc cu antrenorul, doar ne-a felicitat pentru cele trei puncte.

Sincer sa fiu, golul mai mult ii apartine lui Traore decat mie. Ma bucur ca am fost acolo si ca am reusit sa bag mingea in poarta.

Perioada mea mai putin buna o vede presa, eu ma simt foarte bine. Chiar daca nu am jucat, a fost decizia antrenorului. Si cand am jucat am dat pasa de gol, am dat gol. Nu e nicio criza, ma simt simt foarte bine la echipa”, a spus Alexandru Maxim pentru Dolce Sport.