Radu Mazăre, REACŢIE la apariţia numelui său în stenogramele din dosarul Toni Greblă

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a spus, miercuri, referitor la apariţia numelui său în stenogramele din referatul DNA în dosarul în care este acuzat judecătorul Curţii Constituţionale Toni Greblă, că s-a întâlnit cu acesta atunci când a venit pe litoral, la mare.

04 feb. 2015, 12:13
Radu Mazăre, REACŢIE la apariţia numelui său în stenogramele din dosarul Toni Greblă

Mazăre a menţionat că nu trebuie date explicaţii sau să ceară voie atunci când se întâlneşte cu cineva.

„Trebuie să explicăm orice întâlnire cu orice cetăţean din România sau trebuie să cerem voie cuiva? (…) Sigur că da, m-am văzut cu Toni Greblă. A venit omul la mare şi l-am cunoscut. Nu l-am cunoscut înainte, nici după aia nu l-am mai cunoscut. A venit la mare, mi-a spus că este şeful Comisiei juridice…, bună ziua, bună ziua, vă salut, consideraţie domnul, ce faceţi … bună ziua, bună ziua! Dar, am ajuns într-o situaţie (…). Eu nu mă plângeam de mine, deplângeam pe noi şi ţara. (…) Am ajuns mai rău decât eram înainte de 1989”, a afirmat primarul Constanţei, într-o conferinţă de presă, transmite Agerpres.

CITEŞTE ŞI RADU MAZĂRE apare în Dosarul Toni Greblă. STENOGRAMELE din referatul DNA

Radu Mazăre a refuzat să comenteze despre ultimele anchete şi reţineri făcute de DNA, precizând însă că urmăreşte cu interes ceea ce se petrece.

„Nu mă întrebaţi că nu vreau să comentez despre ce este la Bucureşti. Am comentat zece ani, comentează alţii acum. (…) Urmăresc cu interes tot ceea ce se întâmplă”, a spus Mazăre.